• Seppy

Má někdo s timto ramem zkusenosti? zajimalo by me k cemu to de prirovnat , jak je to s jeho geometrii, a vsechny ruzny nazory…

0 0
    • Vincent  

Je totalne v pohode. Podle me se nehodi na mensi zdvih nez 100mm, pak drhnes spickou nohy o predni kolo. geometrii ma teda paradni, aspon pro me.. nekdo rika ze praska, ale tomu moc neverim. mam na nem dvojbrejli se 150 zdvihem a drzi fest.. dotedka nechapu jak prezil nechteny drop ze 4m na placku. vaha.. to neresim, ale prehnane tezkej neni. vzal bych ho znovu, ale radsi ocelaka. hafg

0 0
    • TinkTink  

Udelam si tady own reklamu, ale to mi nikdo nemuze zazlivat, protoze se do toho baneru vedle tedka nedostanu a ja to udelal pred chvili :)) – tedka jsem udelal akci – bajkshop.wz.cz/hlav­ni.html zvedavej kde budou ceny ramu za 10 let :)

0 0
    • X-biker  

Jo pointy sou dobry, par uz jich prasklo ale co kdyz praskaj mnohem lepsi ramy. Ja slysel o dvou. Ale jen slysel nevidel. Za to aganga sem uz videl prasklyho, GT Chucker taky. Ja bych se toho pointa nebal. Skladal sem pointa na 15" a na 17" a prijde mi to ze 17" je taky dost mala. Ale kazdopadne se na tom ramu da postavit solidni kolo na skakani. Dirt, dual, street.......a hlavne lehky. A cena je wskutku luxusni ze?

0 0
    • Tomcat  

Za ty prachy super. Pozor nic není nezničilelný, tak neměj přehnaný požadavký (ocelovej dir?ák to neni).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.