• bubin1990

    Ahoj všem,

    než se mi narodilo dítko, tak jsem měl doma Logitech Z-906…akorát teda já je bral za nějakých 5.499,– a vzhledem k tomu, že se tu u nás začal vyskytovat malý človíček jsem nemohl nadále využívat služeb těchto repráků a rozhodl jsem se je prodat. Teď už je malý človíček větší a mě tak nějak chybí 5.1 zvuk u TV. Jenže dávat za ty repráky teďka skoro 8.000,– se mi nechce. Proto se chci zeptat, jestli máte osvědčenou nějakou levnější variantu repráků připojenou k TV přes optiku…to je má podmínka, aby to šlo přes toslink…analogově už opravdu ne :)

    Díky za Vaše názory

    0 0
    •  

      pořádnej soundbar a woofrem

      0 0
      • bubin1990  

        Soundbar s wooferem sem si kupoval místo těch z-906 a rozhodně to nemělo ten efekt který chci…5.1 je 5.1 ale díky za názor :)

        0 0
      • Tehu  

        presne, poradnej soundbar a zazitek paradni. Nebo spise dostatecne dostacujici. :-) nikde zadny draty, sloupy, policky s reprakama a podobny lapace prachu. Mam JBL SB350 a rozhodne se za nej stydet nemusim. Je pravda ze jsem obesel LG, Samsung, Philips a takove ty podobne znacky s cenou do 10k a vsechno bylo mizerne, plechove bez nejakyho pocitu prostorovosti apod. Az tyhle JBLka me zaujali a rozhodoval jsem se mezi 350 a 450kou. Nakonec jsem se uskromnil a vzal 350. Bavi me dodneska.

        0 0
    • Dzany  

      Kup si poradnej zesilovac treba od Pioneeru nebo Sony a k tomu poradnou repro soustavu. Radeji si pockej a prisetri si.

      0 0
      • bubin1990  

        to není o šetření…to je o tom, že mám pořád doma sice už větší…ale pořád dítě a už nejsem takovej jako dřív, Výkon jako takový už nevyužiju, nepotřebuju 500W woofer, centrál s 150W a přijde mi tak nějak líto dát za to třeba deset tisíc :) jen chci prostě nějaký lepší repráky klidně kolem pěti tisíc pro sledování filmů s 5.1 zvukem a chci to mít propojený optikou. Nechci a ani sem nechtěl alternativy pánové, děkuju Vám za názor, ale hledám něco úplně jiného a prosím o reakci pouze ty, kteří mají doma něco ,co by odpovídalo mým požadavkům. Díky

        0 0
    • Breakpain  

      A co tohle ? Nevím, to nebude tak „sofistikované“ jako Tvoje předchozí – ale za „pár“ peněz to docela funguje …

      Mám starší variantu, takže nevím, jestli tyhle už mají optiku (ty moje ne a musel jsem si dokoupit z eBaye převod analog/digitál)

      0 0
      • kopejda  

        Tohle má brácha. Za ty kačky nic moc lepšího sehnat nejde. Nevýhoda že je to analog ( nevim jestli to už nedělaj optikou ) , v pohotovostnim režimu to trochu bručí a kontrolka power nepřijemě moc svítí :). Já šel cestou recieveru od yamahy a repro jamo ale to je jinde jak tematicky, zvukove a bohužel i cenově :)

        0 0
        • scalar  

          Tuhle sestavu mají děti u svojí televize, nehraje to špatně, ale nějak to šumí a bručí, do obýváku bych si to nedal. Tam jsem dospěl k řešení, co se o něm v tomto vlákně nesmí mluvit :-)

          0 0
    • RHNeM  

      Ahoj, v této cenové relaci bych se moc nedíval po nových přístrojích. Mrkněte, např. na tohle http://hifibazar.cz/detail.asp?… … za ty peníze fajn a bude tam i záruka 1 rok. Na http://hifibazar.cz/ jsem nakupoval několikrát a vždy spokojenost za super cenu.

      0 0
    •  

      Soundbar nekupovat jsou to plastove shity, max od boss a to je cena mimo misu. K prostorovemu zvuku staci kvalitni zesik a stereo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.