Doporučte kam v BRNĚ do cyklo shopů!

48 nepřečtených
  • Pepazdepa

    Tento týden jedu do Brna a chci se tam pokouknout po gripech, pedálech a dalších nesmyslech.. Může mi někdo dát pokud možno i s ulicí info na good shop s velkým výběrem??? Díky moc!

    0 0
    • blue  

      doporučuju ti vyhledat si to v bohaté historii ;-)

      0 0
      • Pepazdepa  

        ..že bych položil dotaz nesrozumitelně.. Ale díky, tvého promrhaného času si cením..

        0 0
    • gersa  

      Vem si Velo, nebo Peloton a nalistuj si par poslednich stranek… Je tam prehled kramu i s dresama

      0 0
      • Pepazdepa  

        ježíííš lidi, co vám je??? Já nemám Velo, kdybych ho měl, tak mi věř, že se tu na to neptám.. Nejsem blázen.. Šlo mi o jednoduchou odpověď např. FRANTA CYKLOŠ, HERŠPICKÁ 12, BRNO.. POPŘ. MÁ VELKEJ KRÁM A OPRAVDU DOST VĚCÍ OD VŠEHO.. A JE TO NE!

        0 0
        • blue  

          prave o to jde, ze spousta cykloshopu s adresama je uz v nekolika diskuzich v historii, tak nebud linej a najdi si to sam… kazdej by chtel peceny holuby primo do huby…

          0 0
          • Pepazdepa  

            JSEM TU ZAREGISTR. CCA. 2 HODINY, TAK SE MOC NEVYZNÁM, ALE UŽ UŽ SI TO HLEDÁM! LÍNEJ SEŠ TU MOŽNÁ TY, KDYŽ NEUMÍŠ PORADIT NOVÁČKOVI A PÍŠEŠ TU NESMYSLNÝ PŘÍSPĚVKY NA KTERÝ NEJSEM ZVĚDAVEJ.. aLE VONI MELOU TY BOŽÍ MLÝNU POŘÁD.....JEDNOU SI VZPOMEŇ, JAK SES TU NA MĚ VYSRAL AŽ SE NĚKDO U CESTY VYSERE NA TEBE.. UŽ JSEM SI TO NAŠEL, TAK ANI NEMUSÍŠ REAGOVAT, STEJNĚ TO JSOU JEN TLACHY.. MĚJ SE A SMĚJ SE „BAJKERE“

            0 0
            • blue  

              nahore sem ti poradil, co mas delat, nevim, co mas za problem… jinak to byl hezkej vylev :-)))))

              0 0
              • Pepazdepa  

                jj snažil jsem se jako před zdí, kyž už nemám sil :)) kašlu na diskusi a jdu se projet, čágo modrej! ;o)

                0 0
              • PePu  

                Vidis, to mas za to. Za kazdy dobry skutek budes spravedlive potrestan :). Jak vidno, nekterym jedincum chybi slusne chovani. Chovat se v novem prostredi po 2 hodinach jako king… Neznalost zakladu netikety jim uz ani nezazlivam (vzdyt staci do textu poznamka „v archivu ani jinde na netu jsem nic nenasel“). Ale aby nerek, tak treba v Hobbysportu (http://www.hobbysport.cz) jsem videl docela slusny sortiment (nejsem z Brna a vic jich neznam).

                0 0
            • dave lister  

              no možná právě proto je nad rámečkem pro zadání nového příspěvku napsáno: „Prosím než zadáte dotaz zkuste použít vzhledávání ;), děkuji.“

              jinak z Brna nejsem a z mých řídkých návštěv tam se pamatuju, že nějaký shop je na štefánikově a že v něm prodávali věci od bbb.

              0 0
    • Volf  

      Koukám, že se to tady začíná hemžit profíkama, kteří nemají čas poradit, aby nevypadli z tempa. Nejsem Brňák, ale dost často tam jezdím. Slušný je Velo Hanák na Křenový, nebo Svorada na Špitálce. Hlavně se podle mýho vyhni Šírerovi na Vídeňský, protože tam když přijdu, tak si vždycky připadám jako veš. Jo, každej kdo někdy přijel do neznámýho města snad ví, jak se těžko hledaj takovýto obchody.

      0 0
      • Pepazdepa  

        Volfiku díky! Konečně přišel někdo, kdo má co říci k mému dotazu..

        Je spodivem co lidí ti vleze do diskuse za účelem tě ******, ale poradit to ne.. Hoši hoši..

        0 0
        • Žanek  

          Ještě zkus HaPe sport na Štefánikově, www.bikezone.cz… Nevím, proč se čertíš, když ti tady radí, a? zkusíš vyhledávání. Probíralo se to už tolikrát… Kdo hledá, ten najde;

          0 0
          • Pepazdepa  

            Však ano, já našel a vyhledal.. DĚKUJI VŠEM KDO MI PORADILI, JSEM JIM DOKONCE ŽIVOTA ZAVÁZÁN :)))

            0 0
    • Bobo  

      Docela velkej výběr mají na Veveří, vpravo od první šalinové zastávky od Čáry, hlavně teda hadry na kolo. Doporučuju. Ještě si pamatuju, že na Kopečné byl docela velikej kšeft, ale tam měli spíš celý biky, součástek už míň, ale nakoupit se dá. Jinak fakt nevím, už to přecejenom nějakej čas je, co už v Brně nebydlím.

      0 0
    • websky.cz  

      http://www.cyklosbrno.cz/prodejna.php jsou tam ochotni a poradi nedavno jsem tam koupil novy bike

      0 0
    • mave  

      ja mam oblibene RK Cyklos u Konecneho namesti
      a BIKEZONE.cz kousek od Technickeho muzea smerem do mesta

      0 0
    • JANINA  

      RK cyklos ==>> jasne nejlepsi !!

      0 0
    • Pepazdepa  

      Tak sem se stavil u toho Šírera, protože jsem jel okolo a měl čas.. Čekalo nás tam asi 20 lidí než pípnou 12 hodin přesně.. Borci tam seděli a koukali jak se pečem na slunku! Maj tam celkem dost věcí, ale pláště nic moc a dokonce tam někdo polohlasně bědoval :) Ovšem vybral jsem tam batoh na vodu.. Za celou dobu se mě nikdo nezeptal jestli potřebuji poradit.. A to jsem tam prošel snad všechno.. Závěr: dobrý si tam vyzkoušet helmu a koupit levněji jinde, protože tam mají výběr.. Ovšem páni prodavači by potřebovali vyházet na hodinu.. a ještě za letu nakopat do rici.. neochota sama.. :(

      0 0
      • TinkTink  

        Pokud se na Vas divali, tak je to blby…to uznavam…ale s tim neporadenim – zeptal ses jich nebo jsi jenom na ne koukal? Ja mam rad obchody, kde za mnou nechodi prodavac a porad se me nekdo nepta co bych rad…proste se rad podivam…kdyz vidim, zeptam se…kdyz nevidim tak se rozhodnu…atd…proste nesnasim doterny prodavace…

        0 0
        • Mucha  

          jj, mas recht! Nejhorsi jsou vazne prodavaci typu:

          • Dobry den, muzu Vam nejak poradit?
          • diky , ja se tady jen podivam.

          … cca 5min …

          • Ted uz Vam muzu nejak pomoct?

          A prave proto mi to u Sirera, kde jsou vsichni prodavaci nadmiru ochotni, moc nevonelo …

          0 0
          • gomolka  

            tak nevím, jeden píše že u šírera jsou neochotní, proto mu to vadí … druhej zase že jsou až vtíraví a proto to vadí jemu … ?! :o) tak nevím :o)))

            0 0
            • myc  

              treba je to tim, ze je tam tech prodavacu vic:-) Jinak ja spis preferuju vyber, tzn sebeochotnejsi prodavac je mi k nicemu, kdyz nema zbozi

              0 0
        • Pepazdepa  

          Víš ono když příjdeš do obchodu a už máš pocit, že jsi tam parazit tak je to špatný.. Samozřejmě jsem tam byl načumendu, ale vybral jsem tam batoh na vodu.. Taky nesnáším kluka za zadkem co ti kouká na ruce. :( Když příjdu např. ke Kaňkovskýmu v Olomouci to je přístup, nebo ve Znojmě ten malej servisek u Hypernovi.. Hned se tě zeptají, pak tě nechá a? si děláš co chceš a jakmile se k němu otočíš čelem hned se ti věnuje.. je to v lidech, ale toho Šírera nezavrhuju, má pěknej a velkej obchod, líbí se mi tam!

          0 0
    • Gospeed  

      CAU jsem z Brna takze asi takhle: *Hobbysport na Veveri/mnoho veci a poradej ale zase si nechaj zaplatit :-)/ *RK cyklos na Jiraskove 49/malej obchudek ale maji toho hodne a vybornej pristup k zakaznikovi. *Velo Hanak na Křenove/tam chodim ja a nemohu si stezovat-Super/ RockyBikes na Smetanove/takovej galerie snu – ale maji toho dost/ To je asi tak vse co me napada.

      PS.: Jen takova poznamka pro ty co tydy kecaji o tom ze se ma clovek nejdriv kouknout do archivu-to je sice pravda ale kdyz uz si najdete chvilku na to vynadat a vylit si tady sva srdce tak nechapu proc stejnej cas nevenujete k te rade misto toho a nebo nedrzitu hubu.

      0 0
      • panaczek  

        „mrkni se do historie“ me nestoji ani 10 haleru – podrobna explikace o brnenskych obchodech me prijde na nekolik korun…, takze kdyz vim, ze uz to je v historii, muze si to zaplatit ten kdo informaci hleda…

        0 0
        • Pepazdepa  

          Tak až budeš hledat info ty, tak si zpomeň jak si tu ze sebe tlačil keci na který se tě nikdo neptal.. Nadpis je předem jasný a stejně sem lezeš! Jsi vůbec normální? Nebo jsi jeden s řady odrazovačů nových návštěvníků různých diskusí?!!?

          Co jako čekáte a teď mluvím k domorodcům, co je to tu otravuje, když se někdo zeptá na již 5× projednanou záležitost? Vždy? diskuse o kolech a ježděním na nich, má neustále se opakující témata.. A pokud se někdo zrovna neptá na bajk za 80k, tak se s toho polovina vyhlazenejch kluků zhroutí a rozjedou diskusi na téma ADMINE chci filtr na přízpěvky a? nemusím číst všechno! No to je blbost, že? A kdo pak poradí těm lamám co sem zajdou poprvé, když borci jsou za filtrem? Takovej lama ti pak BORČE může pomoct, když se na cestách tahá s duší, klíčema a vím já s čím ještě a pan filtrovanej je ještě gramomil a nemá sebou nic :))

          Zdravím všechny! Mějte se a smějte se! Pepa z depa!

          0 0
          • panaczek  

            nerozumime si…, neva – zaklady netikety by sis ale mel projit, z tvych prispevku mam ale dojem, ze nemas problem jenom na internetu.

            0 0
            • Pepazdepa  

              To se pleteš a tvůj dojem je špatný.. O jakém problém na internetu mluvíš? Mohl by jsi mě prosím učit etiketu chování? Moc rád bych byl tvým žákem! Taky bych chtěl být na všech diskusích velnmi oblíbený a vítaný :)) Zase to tak nežer.. měj se a směj se!

              0 0
    • Gospeed  

      sorry nejak jsem si nevsiml datumu podani dotazu..........:-)

      0 0
    • trabuk  

      ja potrebuju koupit tretry. podle zkusenosti lidi tady na bike-foru jsem poridil naslapy (520) no a ted mi k tomu chybi jeste botky. chtel bych neco levnejsiho nejlip tak 2000 max 2300 nic extra zavodnickyho – proste aby se v tom dobre tlacilo do kopce, kdyz uz to nejde :-)

      kde v brne myslite, ze bych mohl mit uspech. zatim se podival jen k sirerovi ktereho nikdo nedporucuje a musim rict ze opravnene. jsem z vyskova a tak obchody v brne moc neznam, ale nekdo mi rikal neco o velkem obchode na vodove.

      0 0
      • gomolka  

        … no vidíš, a já si zrovna u Šírera koupil turistický Nike za cenu pod 2000,– (ale mám tam slevu 7%, bc jsem si tam koupil bike] a jsem velice spokojenej :o) www.nikecykling.com (nike kato m)

        … asi jsem měl štěstí :o)))

        0 0
        • Pepazdepa  

          ano souhlasím, dnes jsem tam na boty koukal.. Má tam drahý, ale i levný a nevypadaj špatně! Ale ta obsluha :((

          0 0
          • gomolka  

            no co naděláš ??? … já si teda nemohl stěžovat ?! :o) třeba měli pánové zrovna dámské problémy :o)))

            0 0
          • preacher  

            Já u Šírera v Brně nakupuju většinou oblečení a to se mi vždycky věnuje ta kočka v minisukni. Tož je to takové příjemné. Ale je pravda, že su tlama nevymáchaná a pořád do ni rejpu až je z toho paf.

            0 0
      • johny  

        No na Vodově žádnej kšeft není, ten o kterým pravděpodobně mluvíš je o kousek dál na Purkyňove asi deset metrů od vchodu do technickýho muzea.

        0 0
    • Roman  

      KOČAŘ na Štefánikové. Koukám na ty hrozné zkušenosti s šírerem – já tam nakupuju rád, jsou malinko dražší, ale vždy byli max. ochotní – dokonce jsem tam jednou byl o hodinu dřív než měli otvírat a chlapík co mě viděl přes výlohu, tak odemčel a obsloužil… Už jsem tam, ale cca 1 měsíc nebyl, tak…

      0 0
      • RomanH  

        Mel jsi stesti nebo ja smulu : na jare jsem shanel predstavec od PELLSU. V PELL-su odkazuji na Kocare, ale ja uz bych k nemu nesel – napr. predstavce prodaval za lonske ceny (+200 Kc navrch a kdyz jsem ho na to upozornil, strasne se divil a nadaval na PELLs, ze zlevnili, kdyz on to koupil draz a za tu novou cenu mi to dat nemuze). Tak jsem sel ro RK Cyklosu a tam mi to objednali – za dva dny mi volali, ze to maji v prodejne.

        0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.