vozík pro děti za kolo a celopéro(problém)!?

6 nepřečtených
  • Jelikož mám dvojčata(kluka a holku),tak jsem se rozhodl pro vozík za kolo.Mám nabídku na jeden zánovní, bohužel není na něm napsaná firma(dovoz z SRN)za 5000Kč.Bohužel nevím jestli h koupit, protože nejde přidělat na zadní stavbu celopéra RAVO XC Marathon(stavba je mohutná a upínací mechanizmus moc malej.Musel bych to tahat za pevňákem a na to jsem moc pohodlnej.Jaký máte prosím zkušenosti a rady jak ten problém vyřešit, nebo jaký vozík by se dal za celopéro připojit, popř jestli se daj nějaký koupit jako použitý(kde + cena).Dík za Vaše rady.Ahoj

    0 0
    •  

      Ještě chci dodat,že bych chtěl vozík používat i jako kočárek.Ahoj

      0 0
    • RomanH  

      Nevím přesně, jaký máš vozík. Já mám Croozer 737 a tam je podle mě upinání dost velké. Navíc letošní modely mají upínání za rychloupínák – to ale zase nepasuje na některé frézované patky – mrkni na www.dveplusdve.cz a prohlídni si je.

      0 0
      •  

        Typ vozíku přesně neznám, bude to nějaká německá výroba, ale to upínání funguje tak, že mezi spodní trubku zadní stavby a šikmou trubku co vede k sedlovce se dá upínací díl(kovový výlisek ze dvou dílů a ten se po připojení vozíku spojí rychloupínací maticí(bohužel na RAVO XC Marathon je to moc malý).Jak se přidělává Croozer 03 – pouze na spodní trubku zadní stavby?, a lze to přidělat i na hranatý profil?

        0 0
    • Pá-dlista1  

      A ten vozik je taky celopero?

      Chudak dite :(

      A jeste k tomu uchyceni, jestli jsem to dobre pochopil: Neni to Ravo nahodou ctyrcep? Jen, ze obvykle byva cep mezi dolni a horni kyvkou proto, ze se vzajemne pohybuji. No co. Uz sem videl i nosic na celoperu pridelanej za patky a sedlovou trubku. Majitelce to zjevne nevadilo a funkci supermarketu dokonce vylepsilo :))

      0 0
    • kuzňa  

      Máme Croozer 737 s úchytem na zadní stavbu. Na stařičkýho Cannona Super V to nešlo a tak jsem si nechal navařit na kulatinu kousek silnýho plechu, vyvrtal dvě dirky, dal pod upínák a chytil na šroubek / patka má ještě jednu dirku /. Funguje to bezvadně. PS: fungovalo by to určitě i na čtyřčepu :-)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.