• Mamutt

    Tak jsem si vybral u CK-Trip, mají slušné ceny.

    Dolomity http://www.ck-trip.cz/zajezd/?…

    A týden na to Rakousko na vyjetí ;) http://www.ck-trip.cz/zajezd/?…

    Má s tím ale někdo už zkušenosti? Pojedu takhle prvně, tak aby mě třeba neukousli ;)

    A vůbec pojeďte taky, a? to stojí za víc! 8O)

    0 0
    • HoralFanda  

      Nejlepší jezdit sám bez cestovek. Nejsi potom ničím omezen, zalehneš, kde chceš, jedeš kudy chceš, na nikoho nečekáš, atd. Koukám, že to Rakousko mají na týden za 6000 Kč. Já byl teď na 15 dní v Rakousku, Itálii a Švýcarsku, celá trasa na kole a vyšlo mě to celé na 5000 Kč, včetně jídla, dvou nocí v kempu a jednoho noclehu v hotelu. projeli jsme spoustu průsmyků (Timmlsjoch, Stelvio, d´Eira, Foscano, Forcola, Berninapass, …). Najeli jsme 1650 km, prostě pohoda. Ale ty chceš asi spíše terén. No pokud je dobrá parta, proč ne.

      0 0
      • Mamutt  

        Hmm, jen závidím.. Jenže já mám pár ale. Mluvím anglicky a francouzsky, což znamená, že v Německu, Rakousku a Itálii se prostě nedomluvím (víme jak na tom jsou s cizími jazyky). To leda že bych vyrazil do Francouzských Alp nebo Rocky Mountains ;) Za druhé, vůbec to tam neznám, jedu na slepo. A za třetí nebude asi ideální pokoušet to takhle „na divoko,“ když jedu sám. Takže si to obhlídnu s cestovkou a za rok možná..

        0 0
        • jecnak  

          Ani s anglictinou neni zas tak velky problem a pokud chces nocovat pokazde v kempu, tak koukni na www.austria.info – zadarmo ti poslou mapu Rakouska s vyznacenymi kempy. Da se podle ni skvele naplanovat trasa. Ceny kempu jsou myslim docela dobre a hlavne muzes jet dost nalehko, protoze v temer kazdem kempu je sprcha a moznost si vyprat veci.

          Jak radi Horal (koukni na jeho stranky :-), tak proste nejlepsi je jet podle sveho. Na netu je hafo ruznych cetopisu, tak par procti a uvidis, ze se da je bez cetovky uplne v pohode.

          0 0
        • borda  

          konkretne treba nemci do cca 40 mluvi anglicky temer vsichni a to velice slusne

          0 0
      • boulder  

        to jste jeli na těžko. Jestli jo tak je to super výkon.Já jsem si projel taky pár sedel v rámci silničního transalpu ale nalehko na silničce a pár těžkotonážníků jsme potkali a obdivovali

        0 0
        • HoralFanda  

          Jo, natěžko. Já RM Torrent, vzadu na nosiči zhruba 20 kg, vepředu 10 kg. Takže komplet včetně kola asi 45 kg i s vodou. Ale zpět jsme to potom hnali a od Švýcarska jsme byli za 3,5 dne na hranicích.

          0 0
          • Mamutt  

            No na to mám svoje kolo moc rád.. A nechci ani tak dojet co nejdál a nejvýš, jako se pořádně vyřádit.. Šlapat s takovou váhou stovku denně bych snad ani nezvlád, klobouk dolů.. ;)

            0 0
    • Mamutt  

      He, změna. www.kudrna.cz zájezdy → bicyklovky → Na kolech jihem Rumunska

      Nechcete se někdo přidat? Cena slušná (cca 6000,–), na 9 dní, druhý týden v srpnu.. Věci se vezou autobusem a šlape se na lehko, skvělý!!!

      0 0
    • jihra  

      Jezdíme už pár let na dovolenou kolmo. jedem kam nás kola vedou – nic nás nehoní. Zásadně po vlastech českých. Berem jen oblečení, nocleh jsme vždycky někde sehnali – od budky v kempu až po 4-hvězdičkový hotel. Spaní pod širákem či ve stanu je sice romantické, ale když někde člověk večer dojede, v nohách pár desítej kilometrů, začne prčet – tak potom stavět stan v dešti atd. – to není to pravé ořechové (zvláště v mých 52 letech). Lepší dovolenou neznám.

      0 0
    • BB  

      byl jsem s CK Trip letos na Korsice a je to ve srovnani se 3 cestovkame, ktere znam absolutni spicka. Loni jsem byl ve Val di Sole a libilo se mi tam. Nejlepsi etapa je z Male na Mont Peller. Ale chce to az nahoru a kopec objet z leva. Letos jsem byl v oblasi Lavarone a tam jsou tereny jeste lepsi naz ve Val di Sole, ale chce to dobre mapy, meli jsme Kompas 1:25000. 1:50000 byla nepouzitelna.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.