Velikost kola Merida Matts Speed D jsem hodne vysoký ...

4 nepřečtené
  • Flamer

Zdravim vsechny priznivce „kolařského sportu“ měřím neco malo pod 200 cm asi 198 cm a kupuji kolo Merida Matts Speed Disk ale vyskytl se jeden problem ze nemuzou sehnat 24 palcový rám takze jsme to chteli resit s 22 palcovým a sedlo bych mel dost vysoko a představes by jsme podlozili asi 3 x centimetrové poldozky dá se to? Nebude to delat problem? A jeste se chci zeptat jestli je to kolo dobré. Jezdím spíse jen pro radost sem tam si zaskáču a zajedu pro rohlíky do obchodu a nekdy nejaky les ale nejvíce cesta.

0 0
    • sedlis  

No ja mam Meridu Matts SE. S kolem jsem spokojeny. Horsi to bude s tvyma 2m. Asi nebude poznat, ze jedes na kole :-). Ale jestli s nim budes jezdit pro rohliky, tak ho stejne dlouho mit nebudes :-).

0 0
    • klokan  

Zdar, taky jsem o tohmle kole premyslel (merim 188cm) a videl jsem to na 20" rám. Myslim, ze by Ti mohla sedet v klidu i ta 22" – stejne je to velky jako krava :) musi se dost kroutit :( Nakonec jsem koupil 20,5" Fuji Bullit a je v pohode, sedlovku mam zastrcenou 5cm pod merkou. Ale samozrejme to chce zkusit aspon sednout, ikdyz Te nechaj projed, tak stejne prd poznas, to az po case. cau

0 0
    • saly  

Zdar. S vyskou jsme kolegove. Mam taky asi 198 cm a nedavno, co mi ukradli kolo, jsem si koupil Apache Tomahawk 21.5 palcu. No, sedovku mam uplne na krajicku, ale jezdi se mi skvele.

Jinak – velky ramy a slusny kola dela TREK.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.