zdar,
mam problem s tym, ze mi piesty na zadnej hydraulike nepracuju sumerne. Jeden dokonca odtlaci kotuc az skoro k tomu druhemu, ktory sa pohne iba minimalne.
Viete niekto pomoct ? Treba to rozobrat a vycistit ? Odvzdusnit alebo co ?
Dik za radu
zdar,
mam problem s tym, ze mi piesty na zadnej hydraulike nepracuju sumerne. Jeden dokonca odtlaci kotuc az skoro k tomu druhemu, ktory sa pohne iba minimalne.
Viete niekto pomoct ? Treba to rozobrat a vycistit ? Odvzdusnit alebo co ?
Dik za radu
Copak, Shimano hydry ?
Giant MPH-3
Hmm, tak to nevim. Ale asi to bude chtit rozebrat a namazat.
No já sice hydra nemám, ale nejde posunout celá brzda?
to se mi jednou taky stalo.sundal jsem desky zatlačil jsem oba písty co nejvíc a pak jsem zkusil pákou brzdit.když jeden nešel tak jsem to furt zkoušel dokola.pak mi někdo radil,že když se jeden nepohybuje tak ho mám vytlačit ven-unikne kapalina-musíš to pak znovu odvzdušnit a obvod pístu potřít vazelínous grafitem.
este skus piest, kt.viac trci zatlacit dnu a ten druhy povytiahnut… na hayesoch sa mi to podarilo…
oba piesty su nadoraz, netrci nic, len ked zabrzdim ten jeden prejde vacsiu drahu ako ten druhy
pokud stale trva pak- zkontrolovat, ze je kotouc dobre upevnen a neni krivy. Vyndat desticky a stlacit opakovane paku. Pistky by mely vyjet ven a s nema i trocha oleje. Zde je mozno jemne pistky maznout grafit. pastou, ale hlavne ocistit. Pote zatlacit, nasadit desticky, odvzdusnit