• MK

Chci novy cyclokomp. Ma nekdo zkusenosti se systemem Timex Body link s GPS. (viz www.TIMEX.cz,sekce Ironman). Lze jej porovnavat s HAC4, nebo polar 710,720i ? Líbí se mi, ze nemusíte mít čidla na kolách (MTB,S)a asi zmerite i beh a bezkovani. Ale jak tezke a presne a podrobne ad. ? Jaky software ?

0 0
    • RapMan  

Koukam ze toto je dost zapadle, kazdopadne me by to taky zajimalo… Jestli jsem do dobre spocital, tak kolem 8000Kc stoji pulsak s GPS prijmem, kde pak clovek na hodinkach vidi tepy, rychlost, vzdalenost, a pak k tomu jde za cca 2000Kc koupit Data Colector ktery tyto data vsechny uchovava a jde to z nej stahnout do PC… Toto reseni je docela dobry, idelani je kdyby to vsechno integrovali pouze do pasu a hodinek, a ne mit jednu krabicku na GPS a jednu na sbirani dat…

0 0
      • P  

V nějakém srovnávacím testu byla nevýhoda čtyř součástí popsána jako „you feel like a cyborg“. Ætyři samostatné části je docela dost, bál bych se, že někde něco zapomenu.

0 0
      • kralovek  

Tohle podle me resi garmin forerunner 301, oproti 201 ma v sobe i pulsmetr

http://www.garmin.com/…rerunner301/

Na nem mi akorat vadi, ze automaticky nezaznamenava dostatecne dlouhy tracklog … dostatecne mam namysli celodeni vyjizdka na kole. … budu hrozne rad, kdyz nekdo napisete, ze se milim.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.