• sharkcom

    Prosím poradte, jak mám na boty upevnit kufry, správnou polohu, jestli má kufr být rovnoběžně s botou, nebo trochu vyosený a tak. Dík

    0 0
    • preacher  

      No jak kdo, někdo rovnoběžně, někdo vyoseně na jednu či druhou stranu. pokud nemáš nohy jak háky do betonu tak rovnoběžně. A pokud budeš mít problémy, tak budeš muset laborovat s uchycením nebo s posuvem dopředu a dozadu či do stran. Ze začátku si na pedálech nastav pružunu na nejmenší odpor a postupně přitahuj.

      0 0
    • x-mass  

      O ploze toho moc nevim. Jak jsem nandal, tak jezdim:). Ale bacha na ztrzeni zavitu na bote. Me se to povedlo hned poprve.

      0 0
      • sharkcom  

        Jo, taky jsem koukal, že to drží na pár závitech. Ale ono to jinak asi nejde, by to čumělo v botě… Ale k pedálům jsem měl i ty plechy, co jsou v botě, tak mám rezervu.

        0 0
      • Martin  

        Jeeee. Me taky:-) A vubec mi to nevadi:-)))

        0 0
    • Paja  

      Obecne se doporucuje nastavit kufry tak aby chodidla byla mirne do V, tedy paty bliz k sobe nez spicky, je to individualni, ale zacal bych takhle a postupne natacel jak ti to bude vyhovovat. V predozadnim smeru – tak aby klouby prstu byly nad osou pedalu (taky obecne doporuceni)

      0 0
    • ddd - andy  

      Tak s novejma kuframa laboruju docela dost – zalezi jestli jezdis silove nebo vic tocis = poloha predozadni (vic tocis(silnice)=kufr vepredejc vs. silove(bajky)=kufr vzadejc) Potom kufr vic vlevo ci vpravo to je individualni podle pocitu ale taky zalezi na bote – meky boty -je lepsi mit kufr na stredu. No a posledni vec – ja napriklad jezdim spicky mirne dovnitr (ale na to si taky musis chvilku zvykat) protoze pri silovym slapani podvedome vtacis paty k ramu (od toho jsou osoupany kliky) takze asi tak.. :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.