• Person

V sobotu jsem zajel na brněnské prígl, sesedl z kola, mrklnul na kompjůtr (najeto 43,7km – zatím nic moc), dal si oběd a kofču, zaplatil, sedl na kolo a kompjůtr Sigma 1200 s RDS nefachčí !!!! Doma jsem vyzkoušel co se dalo. Baterie v pořádku, obě kontrolky po stisknutí příslušných tlačítek blikají při průjezdu magnetu přes snímač. Na kompjůtru bezproblémově fungují stopky. Nezobrazuje se ale žádná veličina při otáčení kola. Kompjůtr má najeto jen 300 km??? Poradíte, co dělám blbě. Díky!!!

0 0
    • mar_tin1  

ja som mal sigmu bc800 a niekedy sa mi stavalo, ze sa ziadne hodnoty nezobrazovali, hodiny bezali ok, ale veliciny, ktore sa pocitaju, meraju cez snimac, nefachcili… pomohlo stlacenie set tlacitka (zospodu). robil som to vzdy tak, ako sa nastavuje cas, aby som nezresetoval zbytok… potom to bolo ok. mam pocit, ze to sposobovala zmena teploty, alebo vlhkosti (mozno skondnzovana voda vovnutri computera), ale presne to neviem…

0 0
    • o.t.  

stalo se mi totez, reklamoval jsem to (Sigma 800 + RDS) kdyz jsem daval bike na garancku, nevim teda co s tim delali krome toho ze mi to na roditkach posunuli vice doprostred a uz to chodi jedna basen. Akorat bych cekal ze se to pri jizde automaticky zapne, coz se teda nedeje a musim to zapnout rucne :(

0 0
      • o.t.  

teda na riditkach, ne roditkach :)))

0 0
      • McBlacky  

to by mělo jít přenastavit z manual na auto, aby se to samo zapínalo. Jestli máš manuál, tak to tam najdeš.

0 0
    • rapad  

Měl jsem stejný problém. A byla to taková blbost. Přestávalo mi to fungovat vždy, když jsem si zapl přední lampu. Vydává to asi nějaký signál, který ruší ten computer. Stačilo lampu posunout na nějakých 15 cm od přístroje a už to zase funguje. Jinak ta lampa je SMART 181WW Polaris, ale možná ten signál ruší i ostatní.

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.