• Daník

Jak dlouho vám vydrží baterie? Nějaký problém?

0 0
    • Daf  

Ve vysilaci a prijimaci jsem ji menil po najeti asi 17000km. Ve vlastnim budiku porad jeste drzi zatim urcite vic jak 20000km.

0 0
      • Daník  

Jak na to koukám, funkce obvodu 1 a 2 kola asi neumožňuje sledovat km ujeté na každém kole zvláš?? Respektive hlavně bych rád možnost samostatného sledování denní i třeba týdenní trasy…to se pod touhle funkcí asi neskrývá…

0 0
        • Daf  

Je tam jeste jedno pocitadlo/odpo­citavadlo, ktere muzes nulovat nezavisle na dennim pocitadle.

0 0
        • Pebe  

Denní a třeba týdenní se dá sledovat v pohodě. I když každý den vynuluješ všechny funkce, tak funkce TRIP se nuluje samostatně a kilometry se načítají nezávisle. Takže po týdnu koukneš na TRIP a vidíš kolik to za týden dalo kilometrů.

0 0
          • Daník  

hrál jsem si s funkcemi na demo na www.sigmasport.de/index_d.html nějak jsem to z toho nepochopil jednoznačně. Takže můžu sledovat klasicky ODO (celkem km např. za rok), dále km najeté např.za den a ještě je tam samostatný údaj pro další trasu..např. za týden, samostatně vynulovatelný?!

0 0
            • MaPa  

Ano.

0 0
            • Daf  

Jo a dokonce tam jsou i manualni stopky ktere funguji take nezavisle na tech co se spousti automaticky kdyz jedes. Dobra vec kdyz si chces presne zmerit cas maratonu akorat si je nesmis zapomenout v cili vypnout jako casto ja :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz