• SkyRider

    Dneska jsme byli na prvni s přítulkou na první vyjíždce s nášlapama(včera jsem je koupili). Má boty Louis Garneau(kecky ale podrážka je tvrdá) a 510 shimana nášlapy. Stěžuje si že jí bolí nohy jako z bruslí. Máte stím někdo zkušenost? osobně si žádnou bolest z chodidel z nášlapů nevybavuju(už je mám přeci jenom 6 let). Jinak letěla dvakrát, ale je pořád nadšená z těch krásných bot a jak se jí dobře šlape:))) Tak jí to snad ještě chvíli vydrží CIAO

    0 0
    • booster  

      ja sice nejsem zenska :-) ale kdyz si sroubuju kufr na botu musim ho vzdycky vytocit do tak velkyho uhlu (vuci podelne ose boty), ze je to na hranici moznosti te boty. to z toho duvodu abych mel pak paty co nejvic do stredu kola. kdybych to tak neudelal, nejenze bych mel pocit ze si vykloubim kolena, taky bych se asi prizabil. asi mam nohy Xky ci co :-) zajimavy vsak je ze uplne stejnou skusenost mam u me drahe polovicky…

      0 0
    • mave  

      zkus si jeste pohrat s polohou kufru (dopredu – dozadu). to taky udela svoje… pokud ma spis plossi nozku, tak dozadu… pokud vyraznou klenbu tak dopredu…

      (jinak to je opravdu jak v bruslich na hrbolatym lede :) )

      0 0
      • marhi  

        Taky si ty botky musí vevnitř vytlačit podle nohy. Když v nich chodíš jak v keckách jde to rychle, ale při jízdě přeci jen tlačíš. Tedy šlapeš. Mě to u sil. treter trápilo asi 2000 km. a tak ti neřeknu kolik to bylo hodin. Ono se to časem poddá. Hmota nakonec povolí.

        0 0
    • fousac  

      no ja mam nohy-ploutve.. :) v miste prvnich kloubu prstu mam nohu hodne sirokou a placatou a u brusli, kde ma clovek nohu hodne stazenou sem s tim mival problemy.. a u treter se to obcas projevi taky.. s normalnima botama civilnima a pracovnima problemy ale nemam…

      0 0
      • Bodo  

        u brusli se poradne utahujou tak posledni tri krizky. ostatni s rozumem, jinak se nedokrvujou prsty a cela noha brni. mozna ma moc utazeny i ty tretry.

        0 0
    • Luka  

      Pritel ma podobny problem, tomu to reshi anatomicka vlozka do bot od ortopeda, na miru udelana. Jestli ma ploche nohy, pak by to mohlo byt resheni.

      Mam tretry a s kuframa jsem pohla 2× na zacatku a ted uz jsou OK. Nohy neboli, jen obcas krece do prstu, ale to mam ze sedaveho zamestnani a nezvyku na pevnou botu.

      0 0
    • encal  

      Nášlapy mám asi měsíc (SPD 520) a boty diadory a žádné problémy zatím nemám. Jezdí se mi super. Možná si to chce zvyknout na trochu jinou polohu nohy na kufrech, kde jsi napevno, než na normálních pedálech, kde můžeš šoupat nohama a trochu jim ulevit.

      0 0
    • Mamut  

      Mam podobny problem. Mam Spesly s dvomi suchacmi. Nesmiem velmi utahovat horny (cez nart) pretoze mi po chvili zacne trpnut noha. Velmi podobny problem som mal s korculami.

      Nech si skusi povoli tretry. A casom zisti, ktore veci moze dotiahnut, aby ju to netlacilo.

      0 0
    • Daf  

      Jestli ji boli chodidla tak je problem spis v botach nez v naslapech. Tretry to chce utahovat s citem. Ono to trochu svadi ty tretry utahnout vic ale pak je to neprijemne. Me prijde idealni utahnout tretry volne a pak je po case s citem dotahnout paskama za jizdy.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.