• tzeman

    Mám necelé 2 roky MTB ráfky Mavic 517.Jel jsem na nich asi 5 maratonů,jinak trenuji na silnici.Nyní po Šele při mytí kola jsem zjistil,že na ráfku jsou ve velkém množství linearní praskliny u niplů,některé jsou dost výrazné. Celkem mě to překlapilo,vážim max.do 75kg a v terénu jezdím dost šetrně.Zajímalo by mě zdali je to normální,případně s kterým ráfkem o podobné váze máte dobré zkušenosti. díky tom.

    0 0
    • biker007  

      uz je to omleta fraze, ale copa vyhledavani?? nikdo nema chut psat to same vicekrat..

      0 0
    • RomanH  

      Ja az do nedele tvrdil, ze jsou 517 OK. Vazim taky 75 kg a po dvou letech (9,5t km) jsem objevil u trech dratu na zadnim kole tytez praskliny (kolem 1cm). Predni rafek, ktery jezdim rok s kotoucem je zatim (tuk tuk tuk) bey problemu. Ale stejne si budu pres zimu stavet novej bike i se zadnim kotoucem, tak doufam, ze 317 disk nebo 717 disk to delat nebudou a taky doufam, ze to ta 517 i s prasklin­kama vydrzi do konce roku. Na druhou stranu jsem je jen jednou lehce docentrovaval, takze jsem s nima byl celkem spokojenej – oproti predchozim blatovym Ritchey to byl fakt rozdil.

      0 0
    • MARIN  

      Mam 517 Ceramik uz pres dva roky zatim bez prasklin a doufam ze to tak jeste dlouho bude. Mrkni taky jeste pod pasku na vnitrni stranu rafku jestli nepraska i tam.

      0 0
    • Bohus  

      A vyskytli sa u niekoho praskliny aj na prednom kolese s tymto rafikom?

      0 0
    • MartinXC  

      Vzpomínám si, že když jsem si nechal vyplést kola na X517 drátama DT Swiss, tak mě zrovna na tohle upozorňovali v souvislosti s přetaženým výpletem. Výplet prý chtějí spíš měkší.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.