• cerezu

    Jezdíte ve volných cyklošortkách? Myslím že je to vhodná alternativa zejména na celodení výjezdy, uvažuju o nákupu tak přivítám osobní skušenosti (značka,cena,po­hodlí..).

    0 0
    • Aiax  

      To by me taky zajimalo. Ja uvazuje, resp. uz je mam objednany, o Nema Stone za 1600.

      0 0
    • Vondy  

      Používám dvoje o Nemy, jsou sice teplejší, ale jinak jsem naprosto spokojený. Vozím je 2 roky. Odjezdil jsem v nich i dovolenou na kole s brašnama a bez problémů. Jenom trochu déle schnou po vyprání.

      0 0
      • dalimil  

        Viděl jsem Shimano,stojej 1390,maj odepinatelnou vložku,asi do nich půjdu

        0 0
    • blue  

      Nemy jsou urcite perfektne udelany, bohuzel mi nesedely, jak bych si predstavoval, tak sem si koupil Louis Garneau Canyon… zpetne u nich hodne ocenuju to, ze vnitrek neni napevno pridelanej k sortkam, ktery se daj v pohode nosit i jako civilni, jinak vyborny pohodlny sortky

      0 0
    • rasto  

      vyhoda cyklosortek (mam nemy) je v tom, ze maji civilnejsi vzhled. ve vesnickach nevypadaj jako baletak (jeste k tomu s klapajicima botama :-) dalsi vyhoda jsou kapsy. a taky hodne latky – hodne odolnosti proti poskrabani stehen :-) nevyhoda v tom, ze se v nich clovek zaparuje. je tam hooodne materialu…

      0 0
      • cerezu  

        Problem bych videl v nabídce naní tak široká jako u klasika. Dnes jsem je trochu okukoval Nema Stone vypadaji dost dobře ale nebudou moc vzdušne druhý model Jewel se mi zamlouval víc. Pak jeste Luis Gernaus Escape podebné jako Jewel od nemy jen levnejsí. Na nic víc jsem v obchodech nenarazil.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Nemůžu posoudit to jak moc se člověk zapařuje oproti elas?ákum, nikdy sem el. nevozil. Záleží dost na matroši. Já mam poměrně starý Primal wear, na nich mi vadí nic moc vložka, je tam vyloženě jenom aby sála pot, pohodlí už nezaručí, ale zas si nepřipadám jako s plínou. Co se vnějšího materiálu týče, tam by mě zajímalo to jak sákne pot/je prodyšnej – po delší jízdě se mi začínaj tvořit solný fleky na řiti a to pak de civilní vzhled do hajzlu. :o)) Jaký máte s timhle zkušenosti?

      0 0
    • blue  

      jeste jedna zkusenost z doslechu od kamosu… dost dobry sortky sou prej Nike

      0 0
    • mastihuba  

      Nema cca 1500Kč. Nad 20° jsem v nich zapařenej jako prase a pod 20° mi mrznou kolena. Kvalitní elas?áky nenahradí. Jezdim v nich jen na pivo do sousední vesnice.

      0 0
      • Snoopy  

        Nemuzu souhlasit. Mam tretim rokem Nemy (tusim Jewel, 1850K) a nemaji chybu. Kdyz jsem je v obchode zkousel, tak mi prodavac tvrdil, ze mi ted v nich bude horko, ale pri jizde budou perfektne profukovat. A mel pravdu. Po obleceni mi pripadalo, jako kdybych mel na sobe 4vrstvy najednou, ale jde jen o pocit. Pri jizde pekne vetraji, akorat vlozka po delsim (i mene dlouhym) svihu slusne nasakne, ale to da se to snest. Jezdim v nich od 12stupnu az po nejvetsi vedra. Po kapsach vozim celoprst. rukavice a pokud nemam batoh, tak jeste klice, penize, obcanku a 3imbusy (2,4,5?) Obsah kapes citim, ale pri jizde nijak nevadi. Kvalitni vlozka a zpracovani – dobrej kup, doporucuji.

        0 0
        • mastihuba  

          tak to určitě nemáme stejnou typu. Mám je čtyři nebo pět let tak už nevim. Jsou tlustý jak voteplovačky nad koleny mají gumu, aby do nich ze spodu netáhlo a vložka je klasická plína napevno všitá dovnitř. Pokud by někomu pomohla barva tak jsou khaki zelený. Dyž sem je kupoval v Brně u Hanáka tak sem se ještě ptal " NEBUDE MI V NICH V LÉTĚ VEDRO? MÁTE S NIMA NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI"? odpověď byla NEBUDE. A holt je a dost krutý. To že sem v té chvíly neuvažoval vlastním mozkem byla holt moje blbost. Ideální jsou v kombinaci s návleky na kolena do 15°C, ale to už jezdim v čapákách, takže taky nic, za těch 1500 jsem mohl mít třeba lepší boty, troje brzdový špalky, nebo je vrazit do pláš?ů.

          0 0
          • blue  

            panove, nebudete se prece hadat o tach subjektivnich vecech, jako je vedro a poceni… kazdej to proste vnima jinak, nekomu v nich proste vedro bude i pri minus deseti, nekomu v nich nebude vedro ani pri triceti

            0 0
    • MrAndrew  

      Koupil jsem Nema Variable s vyndavatelnou vlozkou, takze se daji pouzit i normalne a jsou super. Cena byla zhruba 1800

      0 0
    • chorvat  

      a dres k tomu? nevypada to divne? resp co k temu navrsek?

      0 0
      • Smazaný účet  

        Bavlněný triko přece!

        0 0
      • enjoy  

        ja si k nemam variable koupil i nema dres(spis triko) a vypada to myslim moc dobre,alespon podle me,protoze ja bych vazne nemohl jezdit v elastakach a dresu,to proste nejde.

        0 0
      • MrAndrew  

        K Nema Variable nosim dres od Northwave a me se to libi :-))))

        0 0
      • cerezu  

        Třeba volný mtb dres (De Marchi DMS)

        0 0
      • panaczek  

        …nema dela volny dresy (levny, se sitovym pruhem na zadech pro camel) v barvach sortek, takze „kompletek“ – vozil sem k volnejm i strakatej zavodni dres – tam mi vyhovovala guma v pase (kvuli zadum).

        0 0
    • fousac  

      ja ted chci koupit axony s odepinaci vlozkou, u nas za 1k6.. mate nekdo zkusenosti???

      0 0
    • MARIN  

      Jo celodenni vyjezd ve volnych sortkach a tak 30stC si vubec nedokazu predstavit. Snad je to dobry na popojizdeni mezi obcerstvovnama nebo na koupalko atd.

      0 0
      • Smazaný účet  

        A jako proč? Já s tim problém nemam a to se ***** potim. Já si spíš těžko představuju celodenní výlet ve 30°C bez popojíždění od občerstvovny k občerstvovně­. :o)))

        0 0
      • Aiax  

        Treba to je jen nedostatek fantazie. Zkus to nekdy vyzkouset v realu. A taky sortky nejsou mysleny na zavody. Proste vyjezd se nerovna vylet :)

        0 0
        • MARIN  

          Ja si proste pod pojmem celodenni vyjezd predstavim vyjizdku tak na 4 a vic hodin + zastavka na obc(z)erstveni. No a jelikoz kolem mam jen kopce tak bych se v tech volnych kratasech parit nechtel. A co poletujici havet v nohavici? Vim jakou neplechu napacha pod prilbou nebo rozeplim drezem tak proc ji davat jeste dalsi sanci. V realu mi to opravdu prijde vhodny tak na to koupaliste a do hospody.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Mě zatim havět bodla jednou – do zad. A nedávno mi moucha vlítla mezi brejle a helmu. Do gatí never. Já nevim, já se v nich prostě nepařim. Mám vevnitř jenom sí?ovinu a nohavice sou fak volný tak větraj. A doma mam kolem taky jenom kopce. Respektive po rovině nejezdim. :o)) A je pravda že se v nich dá koupat. I dyž bez nich je to lepčí. :o))

            0 0
          • Aiax  

            U nas poradny kopce nejsou :) Takze to bude asi tim. Jinak je videt, ze tohle bude taky hodne individualni – jako sedla, vlozky a spol. Ja pouzivam jak elastaky, tak volny ( doted nejaky model od adidasu) a ani ve volnych se nejak neparim.

            0 0
          • Aiax  

            Jeste k tomu hmyzu – u toho adidasu co mam to je teoreticky mozny, ale nikdy se mi to nestalo. U nemy (ta mi teprv dneska prisla) by „az na misto same“ :) zadny hmyzak nemel proletet – vnitrni nohavice jsou opatreny elastickym zakoncenim a sedi na noze. Vyzkousim to v praxi…

            0 0
            • Bodo  

              prosimte a jak vypada ta vlozka. ja mam volny od sensoru a tam je to ve srovnani s vlozkou v elastakach od gonsa jenom malej molitanek. dik.

              0 0
              • Aiax  

                Takze vcera vecer jsem na tom prolitnul 40 km a da se rict, ze Nema (stone) je o poznani „teplejsi“ nez Adidas (light shorts?) – je tam proste vic materialu, ale plne v mezich normy a mych predpokladu. Vlozka je pohodlna a dobre se vytvaruje podle tela (jsou na ni perforace nebo jak to nazvat :)) a rozhodne to neni jen malej molitanek (vim o cem mluvis ten adidas ma podobnou). Kazdopadne zavodit bych v tom nechtel, ale na pohodovy nedelni vjizdky jako jaou jako delany. Uvidime po vic kilometrech…

                0 0
    • Sethi  

      ja mam sensor za asi1600 a spokojenost, super design, 5 kapes, odepinatelna vlozka,

      0 0
    • czertd  

      Mám teda oboje – jak široký BRIKO tak úzký Bieme. Vezmu prostě ty co jsou zrovna vypraný a i když je vedro tak nedělám rozdíly. Je tedy pravda, že se líp cejtim v širokejch a taky se mi zdají na vyjížďku pohodlnější, ale třeba na maraton zas jen úzký. Je to fakt asi o pocitu.

      0 0
    • MartynB  

      Dobry jsou Sensory – napr. maj v Praze ve Finsky…v www.programcycle.cz ma taky uz docela vyber v nekolika typech http://www.axonsport.cz

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.