• pos3k

    Tak Vam cekam na ram Duratec a nejak se nemuzu dockat, tak najedu aspon na stranky durateku www.duratec.cz co nevidim. Teda vidim. Zmenili trochu web a v designu misto mtb nandali silnicku a kdyz se najede na dvoubarevny design mtb ramu tak nic. Tak nevim co si o tom mam myslet.Ze davaj prednost silnickam bych pochopil, ale proc tam nenechali i kombinace mtb ramu, kdyz uz to fungovalo. Ted kdybych mel vybirat ram, tak duratec mtb tam snad i prehlidnu :-(

    0 0
    • rodriguez  

      taky se divím, web je starej neudatovanej už přes rok, a kdo chce vidět model Sonix CX apod nové letošní vychytávky tak je na jejich vlastním webu neuvidí 8-((( nechápu, to dá tolik práce tam dat novýá informace o rámech a jejich fotky?

      0 0
      • Mamutt  

        Nemá to nafocený třeba nějaký e-shop? Zajímal jsem se o Career C10 tak dlouho, až jsem zjistil, že nic nezjistím a teď už vybírám z jiných značek.

        0 0
      • pos3k  

        Trochu me zarazi ze v dnesni dobe digitalni fotografie, nedaji svoje fotky hotovych ramu a daj tam fotky nejakech bajkeru, kde kolo ani neni videt. Skoda ze jsem musel uz do Prahy, bych ram vyfotil a dal na web hned.

        0 0
    • notakale  

      taky by me zajimalo z jakeho duvodu maji cenik chraneny heslem..

      0 0
      • JJ  

        To sice nevim, ale vim jaky je heslo:) " cenymo "

        0 0
    • Rici  

      Ja letos koupil sonix cx (pokracovatel C12)a naprosta spokojenost. Je pravda ze stranky maji neaktualni, ale na email reaguji rychle a okamzite mi poslali postou katalog s aktualni nabidkou, takze jsem mel z ceho vybirat. Jejich dodaci lhuty jsou velke, coz jsem vedel, takze jsem objednaval uz v zime a tak ted sonix cx spokojene jezdim.

      0 0
    • pos3k  

      Tak ram uz je doma. Jedna se o letosniho Careera, model C 10. Co me prekvapilo tak je horni ramova trubka. Je tvaru obraceneho „srdicka“ a tak jsou lanka vedeny spodem v tom prolisu. Ted si nevzpomenu kdo tak ramy svaruje (se tim chlubi v reklame ve Velu tusim). Docela jsem koukal jak vyjevenej.Ted jsem jeste navic zmatenej, pac nez jsem odjizdel tak jsem jen letmo zahlidl, ze v sedlove trubce je fixou napsany prumer sedlovky, a ted mi vrta hlavou jestli tam bylo napsany 30,8 nebo dokonce 30,9. Na to ze na webu maji 30,8 tak jsem i objdenal sedlovku. Tak doufam ze neulitli a neni to 30,9. By me opravdu nepotesili.Ted musim cekat do konce tydne nez pojedu dom abych to zjistil nebo zkusim telefonat primo k vyrobci (jestli teda budou mit vic info nez na webu kde je jeste model C9.

      0 0
    • vozejk  

      Když sem byl tak před měsícem v duratecu,tak mi tvrdili že nový stránky už budou brzy a že maj teď strašně práce a nový kolo by bylo tak za měsíc.jinak nový katalogy i ceníky už maj udělaný tak nechápu proč to nedali na net…

      0 0
    • pos3k  

      Tak jsem to nevydrzel a zavolal tam. A nepotesili me. Novy career ma sedlovku 30,9 mm a ne 30,8mm. Takze kdyz mi tvrdili ze vsechny rozmery jsou totozne z c9 tak lhali.Ted abych se modlil aby nova sedlovka sla dotahnout a nelitalo to tam. (zda se mi zesi chteji udelat asi kseft kdyz budou k tomu davat atypicke liche cislo ala ritchey.....pri hovotu mi ji dokonce nabizeli, ze ta tam jde nejlip bo co :-) Aspon ten smyk je stejnej. Zdar bajk.

      0 0
      • rodriguez  

        tak temu se říká informovanost zákazníka..v pros­pekteche něco jiný než je skutečnost, on sice ten 0,1mm není nic světoborné, ale každej technik ti odsouhlasí, že dat do 30,9 sedlovku 30,8 bude dost hazard se zdravím, obzlváště jezdíš li razantnějš…nemusím snad dodávat důvod…

        0 0
      • PetrV  

        No asi takhle.Já mám C9 a když jsem tam cpal sedlovku 30,8 tak to nešlo. Jaxem zjistil později – díra na sedlovku nebyla po svaření (asi to napíšu blbě) proskružená (nebo jaxe to píše) tzn. možná tam tu sedlovku ani nedáš bez nějakých úprav (pokud se duratec nezlepšil.) Pár takových detailů mělo více lidí. Tuším i Kandik psí zub měl něco podobného (něco nedosoustruženého). S bajkem jsem sice velice spokojen , jen mne mrzí, že duratek za tyhle prachy posílá tak trochu polotovar.

        0 0
    • Lovec_007  

      ja si s nima psal v pátek a majlem mi přišlo, že web bude aktualizovanej do 14 dní. Jinak, co se týká sedlovky 30,8 nebo 30,9 u C10 ja to budu řešit asi takto. Nechám vyměnit celou sedlovou trubku na 31,8 tak, abych mohl požít sedlovku 27,2 a nic nemusel měnit. Paní Duchková z Duratecu psala, že to nebude problém, ani případná kratší délka hlavové trubky. No, uvidíme, ale asi se musím připravit na delší dodací lhůtu než 4 týdny.

      0 0
    •  

      Zdravíme pozemšťany!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.