• m-k-1

Po cca 150 km se mi začal drolit vzorek u pláště Michelin Wildgripper X comp. Docela mě to překvapilo. Vím, že je to pláš? za 350Kč, ale aspoň něco to vydržet mohlo. Michelin už asi nechci, poraďte, co mám koupit. Docela bych šel do Pythonů, pokud teda vydržeji víc. Nebo něco jinýho univerzálního, nechci přezouvat a do bahna se nijak nehrnu.

0 0
    • figur  

Jezdím Michelin WG Jet S a mám na nich asi 1000 km zatím bez defektu.Je to jemnej vzorek,ale myslím že na zadku je tak v půlce.Ale byly to gumy za víc peněz.

0 0
    • TinkTink  

No todle nema udelat ani plast za 350,–..nelezel dlouho skladem?

Maxxis ani Rubena za stejny prachy to neudela…Tioga taky ne…a to jsou ve stejnych cenovych relacich…

Univerzalni se mi jevi Maxxis Medusa

0 0
    • bikerGT  

Měl jsem ho taky a zvladl něco kolem 1000km. Ted je z neho neco jako MTB galuska, ale rozhodně se nedrolil.

0 0
    • m-k-1  

Jestli ležel dlouho na skladě nevím, neb jsem ho koupil na jaře s novým kolem.Asi zkusím Rubenu, i když je to sázka do loterie, některý pláště prej dost hážou. Ale místo jednoho pajtnu bych měl pláště oba.

0 0
      •  

co si radsi misto jednoho pythona koupit dva continentaly?

0 0
      • lubos  

Rubenu ? No, videl jsem jednu, roztrzenou 20km od startu na Dubnicaku :)

0 0
    •  

o pythonech hlavne nemluv nahlas pred kovarem :-)))

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz