• klokan

Cau kluci, koupil jsem si novyho bajka a mam na nem tuhle vidly. Je dost citlivá, ale to jsem vedel kdyz jsem do toho sel. Docetl jsem se v manualu, ktery jsem si stahnul na strance Authora, ze u teto vidle lze menit zdvih z 80 na 100mm. Dale jsem se docetl, ze lze ve vidly vymenit pruzinu za tuzsi. Zkousel nekdo neco z tehle uprav? Budu rad, kdyz se podelite o zkusenosti. Cau

0 0
    • 100kg  

Dostal jsem ji s novym kolem. Bohuzel davaj i na nejvetsi velikost kola stejnou (mekkou) pruzinu. Koupil jsem v Komersii za 600 nejtvrdsi (cernou) pruzinu. Vymena je jednoducha. Ted je to idealni vidle. Utazena na rovne cesty a povolena je dobre citliva na rozbity teren. Jen aby vydrzela.

0 0
    • scret  

Urcite na tom neni nic slozityho, mrkni do manualu na www.komersia.cz (respektive progresscycle.cz)

0 0
    • Honzin  

navod na k te vidli je tady www.progresscycle.cz/…/40/axel.pdf je tam popsano vse potrebne. Zkousel jsem oboje a uplne v pohode.

0 0
      • klokan  

Diky, to jsem potreboval vedet, taky to vyzkousim. Mejte se a at uz nam konecne trochu vic preje pocasi :)

0 0
    • Ruben  

Zdar klokane mám taky nový bike,ale s Axel Comp(ten pajšl je si velmi podobný).Protože mám kolem sta kilo tak jsem si jinechal překopnout z 80 na 100.Bohužel jsem po delších jízdách zjistil, že je stále měkká i když je větší zdvih.Pak jsem na Progresscycle zjistil, že tam dávají standardně červenou prožinu, která je určena pro jezdce do 77kg.Je to nelogické když kolo při vel.21" dají seriově měkkou pružinu.Mám už objednanou žlutou tá je nad 80kg .Tak jsem zvědav.Když tak dej vědět jak jsi dopadl.Ruben

0 0
      • TinkTink  

No zas az tak nelogicky to neni – aspon prodaj dalsi vec s nehoraznou marzi.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.