• te-pe

Včera jsem se nechal ukecat prodavačem o zaplést zadní kolo s nábojem, o kterém prodavač tvrdil, že je to stejný jako SRAM 9.0, ale na nábě je označení p.g.9000 by M.A.R.S (doufám, že jsem to nepopletl). Náby vypadají úplně jako ten Sram 9.0, jsou na ložiskách, i ty jejich kotoučový verze co mě ukázali mají adaptér na kotouče stejně jako originál Sram. Tvrdili mě, že je to výroba Sramu. (a mají i 7000) Tak nevím, co vy na to ?

0 0
    • Mamut  

Je to Sram. Kolko ta stal? A nebol problem zohnat zadny samostatne (bez predneho)?

0 0
      • te-pe  

Cena je 1090,– bez rychloupínáku. Prodali mě jen zadní, bez problému, v Brně Cyklosport Labus.

0 0
    • Paja  

Jo je to sram, mam je taky, je na nich napsano M 9.000 by M.A.R.S., ale vyrobce, co delal naboje pro sram pry zkrachoval a ted v nabidce naby nemaji. Snad je zas vyrabet zacnou, protoze za tu cenu jsou vyborny.

0 0
      • Man  

Paja ma pravdu, je to presne tak. Mars 9000 mam tiez vpredu aj vzadu a bez problemov.

0 0
      • Siddha  

sem myslel ze to vyrabel zbytek sachsu, kterej sram pozrel, nebo jak to bylo…?

0 0
        • Mamut  

To bolo davno. v cca 99 (± rok asi) bola cyklisticka cast Sachsu kupena Sramom. Ten zacal vyuzivat Sachsovke napady = spojka na retaz, retaze samotne, priame navadzanie bowdenu do prehadzovaca a naboje (ostatne veci nejak zanikli, rovnako aj cestna cast Sachsu)). A tie naboje (podla toho, co som sa dozvedel na SportPrague) nevyrabal Sram sam, ale niekto to pre nich robil. A ten niekto krachol, ale Sachs to nebol. ten uz par rokov s tym nema nic spolocne.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.