• BB

    dnes jsem videl v hypermarketu kolo Red Fox Booster. Je to full, 4 cepova konstrukce typu Horst link, s kotouci a to cele za 10000 Kc. Nebylo to zas az tak teske, typoval jsem to tak 14,5 Kg. Je jasne, ze materialove to nebude stat za moc, ale kdyby to jednu dve sezony vydrzelo, tak to nemusi byt zas az tak spatne. Svezl jste se na tom nekdo ?

    0 0
    • fousac  

      no, kdyz by to vydrzelo vikend dva, mozna by to slo… ale videl sem neco podobnyho u synovce a po mesici to melo vakly i tam, kde ani vakly bejt nemuzou… jestli chces fulla v tyhle cene, tak ve skladech se daj sehnat tak dva roky stary modely… a mam pocit ze KHS dela neco asi za 12kkc…

      0 0
    • Meesha  

      A davaj k tomu helmu? Jestli ne, tak este chvili pockej az to bude v akci o litr levnejsi a s helmou zdarma…

      0 0
    • Žanek  

      GRRRRR!!! Obchoďákový kola nefungujou ani nový. A dvě sezony ti to vydrží, pokud na něm nebudeš jezdit. Starý rezavý torpédo brzdí líp než kotoučovky na obchoďákovým kole. Vím o čem mluvím, troje minulý prázdniny jsem dělal v bikeshopu a jsem na to vyloženě alergickej. Toho, kdo tyhle atrapy kol prodává by měli zavřít. Pokud máš 10 tis. tak si kup starší bicykl a budeš spokojenej. Ale obchoďák NIKDY!!!!!!!!!

      0 0
    •  

      mno kamarádovi rodiče koupili takovýho fulla nevim za kolik teda, jmenuje se to nějak engine něco, no jedno, rám gemoetrie Y ve předu „pružila“ vidle asi z 50 mm? zvdivhem a zadní „tlumič“ styl pružina + atrapa tlumícího pístu zdvih tak 40 mm? no po první jízde mu ulítla klika… a nešla přidělat, pak tak trochu ohl „korunku“ u vdle noa ty plastový „véčka“ taky nic moc, osobně bych si to nikdy nekoupil, chudáci lidi co jsou v tomhle neznalí ps: sorry za preklepy pisu na rychlo

      0 0
      • sharkcom  

        Tak musíš rozbýt prasátko o trochu víc, a za 12390,– máš značkovýho fulla s čepama na kul. ložiskách a mech. kotoučema tektro, což bude mimimálně funkční. na www.akcebike.cz Bike MONGOOSE WING ELITE.

        0 0
    • BB  

      chlapi, ja to nechci kupovat, ale tohle kolo fakt nevypadalo zas az tak odflaknuty, tak jsem chtel vedet, zda se na tom nekdo nesvezl.

      0 0
    • lubos  

      Ja videl v obchodaku loni za nejakych asi 12k fulla ,ram asi Duratec, nebo jak se jmenuje (ceska firma) co dela tyhle ramy – asi 3 zdvihy, a i kdyz vybava nic moc, vypadalo stejne jako v serioznim cykloobchode. Cili bych (kdyby nemel kolo) ho klidne i koupil. Imho, je dobry se podivat, jestli nema plastove kliky a tak podobne :-)), a jestli tam najdes nejake zname jmeno z cyklosveta. Klidne to muze byt nejaka napodobenina svarena z buhvicoho a rozsype se to po 10km.

      0 0
    • scret  

      hele a nechces mi tech 10klacku, radsi dat? Pro tebe to bude uplne stejny jako kdyby sis koupil tu rozkladacku a me pomuzou:-))) Jo a vlastne te jeste ochranim pred dost hnusnym rozstipanim se :-)))

      0 0
    • RUMcajs  

      Sice jsem se na tom neodvážil projet, ale když se na ty obchoďákový kola podíváš, např. ta za 2999Kč, tak si všimneš, že je tam spousta věcí z plastu – brzdové páky, čelisti (někdy je uvnitř plastu kov). Ráfky zpravidla jednostěnné…

      Jakmile se to povolí, nebo to povolíš ty, tak už to neutáhneš, páč je závit plastový. Známej mechanik musel jednou opravit šlapací střed vteřinovým lepidlem…

      A co garančka, to ti v Tescu nebo jinde seřídí přehazku, přesmyk, dotáhnou lanka?

      0 0
      • antt  

        lidi neblbnete, uz i na pevnaku z bikeshopu za deset tisic se neda „jezdit“

        0 0
        • mastihuba  

          no jeden od nás má pevňáka altus/acera jezdí furt do práce v létě i v zimě 40 denně a je živým důkazem, že se na takových kolech jezdit dá – minimálně po silnici a ve městě.

          0 0
          • antt  

            asi jeden ze starsich poctivych kousku :)

            0 0
            • mastihuba  

              je fakt že to ma co chvíly rozdělaný a chystá se na něco lepšího.

              0 0
            • borda  

              co to tady furt melete za nesmysly. jaky stary poctivy kousky? kecy!!!!!!!!!!!! urcite jezdis kolo z 96, protoze dnes shimano a vubec vsechno stoji za hovno!!!!!!! Zacina byt alergicky na marzochi a " stary dobry osmikolo z doby, kdy veci jeste fungovali"

              0 0
              • mastihuba  

                ten známej na tom jezdí minimálně čtvrtej rok tak 8–10000km. – takže ty změny a opravy by byly u čehokoli. Taky nejsem zastánce toho co je pod 10000 tak je špatný.

                0 0
              • Lišák  

                Jezdím kolo z 96 a nemyslím si, že by bylo nějak poctivější (LX smyk-objímka dole-odešel po 2 000km, nahradil sem ho EXAGE z výprodeje a mám na něm asi20 000 a furt dobrý:-) ) Ale osmikolo mě přijde hospodárnější-používám řetěz PC 48 za 250,– v kameňáku (210,–@kšeft) a mám pocit že devítkový řetězy sou o poznání držší. Vydrží mě tak 1100–1300km.

                0 0
    • Honzin  

      No mě děda řikal že viděl na letáku pěkný horský kolo s pérama vepředu i vzadu za 2990,–. Pravda, nemělo kotouče, ale pokud chceš, zjistím kde ho prodávali :-))

      0 0
      • kOmE  

        To byl asi nejakej operenec a ne bike :-)

        0 0
        • sharkcom  

          Moje první kolo bylo sobi20 a co jsem na něm najezdil! To byly ale poctivý lešenářský trubky z Uralu. A bez imitace pružení alias péro z gauče.

          0 0
      • Roman  

        Dnes jsem ho viděl v Tescu – celopéro originalplastkliky – poslední kus! (tak si pospěš:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.