• MichaelSimek

    http://reviews.mtbr.com/…e-old-pueblo

    anglictina nutnost :)

    tldr: 26ka je mnohem rychlejsi nez 29ka podle nej

    podle me by si mel zkusit orbeu!

    0 0
    • roman 3D  

      podle me by si mel zkusit 27,5! :-)

      0 0
    • JakeF  

      Otázka je, co to bylo za trať, když na tom dával 24h na 26" s pevnou vidlí… To je celkem test, kterej pro lidi jezdící v terénu, moc o ničem nevypovídá :D. Jestli by z toho totiž spíš nakonec nevyšlo, že úplně nejrychlejší je CX :D.

      0 0
      • MichaelSimek  

        ja ctu mtbr forum obcas a prijde mi to ze amici maji nejakej megaboom „rigid“ biku (pevna vidle) a nejcasteji jeste singlespeed, protoze tam tak 50% lidi jezdi na tom, aspon podle toho fora a to rikaji jak to tam nemaji technicky a ze XC a maratony a vsechno…nevim co si mam o tom moc myslet abych pravdu rekl, minimalne to nechapu proc si ****** zazitek z kola na takovym debilnim kole :D

        0 0
        • JakeF  

          A tak jako doplněk to celkem chápu, má to něco do sebe :). A pokud je na to vypsaná kategorie, tak klidně i jako závodní… Ale jak ta trať musí bejt technická je asi jasný, když tam je schopnej jezdit prošitej po dni závodění na celopevný 26ce :).

          videa to je celkem vidět, co to je zač, ta skalka je jediný trochu zajímavý místo, ale i to by se podle mě na CX dalo :D. Takže pak je logický, že když máš hladkou trať bez větších kopců, tak v zásadě hlavní parametr kola je tuhost a výhody 29eru tam využiješ minimálně :).

          0 0
          • MichaelSimek  

            njn, jeste si tam stezoval jak to vubec nezatacelo do zatacek proti 26…tak podle videa tam zadny zatacky ani nejsou a me se stejne zataci lip na 29ce moji nez 26ce :), proste pise kraviny!

            kazdpoadne tu trat mit za barakem, tak jsem na ni casto, muze to byt zabavne pojezdeni i kdyz bez techniky

            0 0
            • roman 3D  

              bych mu napsal nesouhlasný dopis……i když má pravdu – 29 NEBRAT:-)

              0 0
            • JakeF  

              Jsem se kouknul na stránky výrobce a je fakt otázka, co to bude zač… Dál ve článku píše pod 1000g a bůhví, jestli to není jenom nějaká lepší čína, protože velkej výrobce to není. A takhle nízká váha a neznámej výrobce, no celkem chápu, proč si to tak pochvaluje, že to je pohodlný, tý tuhosti to asi moc nepobralo :). A srovnávat to s relativně těžkým Tranny stavěným, že se na něm dá zvládnout 4X, to bude tuhost úplně jinde :). A vůbec i tak ty časy jsou poměrně srovnatelný vzhledem k podmínkám, co popisuje.

              0 0
    • JakeF  

      Navíc když k tý 29ce napsal tohle:

      In fact, it’s perhaps the most comfortable 29er I’ve ever ridden

      Nějak tu značku neznám a právě proto pochybuju, že by zvládla rám podobně jako Cannondale, kterej je jak tuhej, tak pohodlnej. Takže si to tak nějak překládám, že ten rám nebyl zrovna dvakrát tuhej :D.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.