29" MTB - Author Instinct - Pro/Proti, ano/ne ?

3 nepřečtené
  • Saip

    Zdravim, chtel jsem nejake kolo do 25k, stale se nemohu rozhodnout mezi trekem a MTB hardtailem, takze nakonec mi po zjisteni informaci uvazly v hledacku 29" MTB – vyhody jsou jasne (viz http://www.author-technologies.cz/…cz/index.htm > 29" modely), nevyhody spise mensi. Po diskusi s prodavaci jeste utvrzen > rikaji, ze v zahranici se vice prodavaji 29", jsou pohodlnejsi etc. Moc 29" MTB jsem na netu v ceskych eshopech nenasel, tak asi chte/nechte budu muset jit do: Author Instinct 29 http://www.author.cz/…6&pid=609990

    Na jednu stranu, Author je masovka, na druhou ma fakt hezky design kol a na autorech se dobre jezdi (obcas jezdim na krossovym Reflexu), tak by me zajimaly vase nazory a pripadna doporuceni na obdobna kola (hardtail, 29", ~25k CZK).

    Dik moc

    0 0
    • šlapatko  

      29 bude dobrá volba,s dobrými plášti pojede dobře po asfaltu a v terénu bude lepší než cross.Taky bude pohodlnější.dále mrkni na stránky www.superior.cz  www.pells-bicycles.cz  www.racebike.cz .RB je pro mě nejvíc,ale taky bude drahší.Mtb 29 je na trhu dost,ale ostatní jsou cenama jinde.

      0 0
    • miche  

      Klidne jdi do toho, ted je celkem zajimava cena vsude, ja jezdil vikend toho levnejsiho (TRACTION 29) a az na vidlu spokojenost, za ty prachy. Te vidle je skoda (pruzinova a pri mych 82kg vubec nechodila pekne – aspon Toru tam mohli dat …), pac na zimaka by se mi to libilo, dokonce i ty Tektro hydry celkem brzdily :-) Instinkta si koupil kamos a je spokojenej, vidle funguje jak ma, brzdy sou super … co vic chtit. Jak pise Slapatko, jeste mrkni na Supa, Garyho, nebo maj ted v akci Spesla za 22–23 tis., ten ma pruzinovou Toru a Avid hydry, jel sem na tom kousek a je to taky v pohode.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.