tlumič X FUSION - velká neznámá?

6 nepřečtených
  • Koukal jsem na dříve už tady propíraný bike GHOST ERT 5700, přijde mi jako super v poměru cena/výbava, jen mě zarazil tlumák, co jsem slyšel tak X FUSION jsou celkem low end tlumiče, vím že je dává snad HARO a RB ale konkrétně jsem neslyšel chválu ani kritiku, hledal jsem v historii ale nic moc jsem nenašel, tak jsem zkouknul stránky výrobce(www.x-fusion-shox.com/) a konkrétně typ kterej je namontovanej na GHOSTU nevypadá špatně, je to vysokozdvihovej tlumič pro AM biky, vyrovnávací nádržka ala manitou a fox dhx, ale nevím co si o tom myslet, jezdíte to někdo?Jaká je funkce/nastavení? Nerad bych si koupil celopéro s tlumičem k ničemu.Dík

0 0
    • ivaneck  

nechápu, jak se mi podařilo zahlasovat, protože jsem se nějak uklikl ;)

0 0
    • Páník  

no ja mam x-f O2 PV…zatim absolutne zadny problem,tlak drzi,olej netece,funguje paradne. ted s nim jedu na 10 dni do Slovinska,tak doufam,ze si neusmysli se pokakat:)

0 0
    • kadas152  

ty tlumáky jsou celkem v poho jen kámošovi teď jeden vytekl protože ho dával pořád na doraz a tlumič to časem nevydržel

0 0
      • hanz  

nemyslím si že to že dáváš tlumič na doraz má cokoliv společnýho s vytečením a naopak vím že x-fusion má s vytečenýma tlumičema společnýho strašně moc. Konkretně pružinové verze tečou už jako nové. zkušenost s pva že vytečený jako nový, po repasi vytekl po třech měsících opět, potom samovolné rožšroubování těla. stejnej tlumič stejná zkušenost u kámoše.

0 0
    • milan1  

Mám zkušenost s RPV z modelu ERT 5500,– má to avizovanou obdobu Platform plus u manitoz. Zatímco u Manitou mi připadá ta funkce na úkor citlivosti, čekal jsem obdobu i u tohoto tlumiče. Překvapil mě, je komfortnější, zkušenost s provozem je zatím z této sezóny a vše v pořádku. Provedením je to prostě standart, který nikam nevyčnívá a to je tak všechno, co můžu říct.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.