Odpružená vidlice do 4500 Kč ???

39 nepřečtených
  • trystone

Mám v plánu koupit vidli (viz. nadpis) vážímm 90kg a najedu 3000 km, ve středně těžkém terénu, příští rok chci zkusit několik závodů (XC) nebo maratonů.

Líbí se mi tyhle vidlice:
    kupkolo.cz/pro­duct_info.php?pro­ducts_id=583 www.koloshop.cz/index.php?… www.koloshop.cz/index.php?…

Potřebuji poradit jaký si vybrat systém, a případně by se šikl nějaký tip na dobrý kup …

0 0
    • wroum  

prihod litr a kup tohle:

www.koloshop.cz/index.php?…

IMHO narust kvality i funkce neumernej tomu o kolik je drazsi

0 0
    • vlk  

už jen kvůli té váze si doplat, tak tu 500–100Kč a pořiď si nějakou Toru.

0 0
    • tomek  

Z těchhle jen J4 Suntoura nebrat a pak už jen…

0 0
    • poest  

a co tahle ???

www.bagbike.cz/?…

0 0
      • trystone  

Hmm, ale nikde jsem nenašel jaký má systém :((

0 0
          • SoLaX  

Tyjo, za tu cenu pekna vidle.. To je nejaka novinka, nebo proc sem o ni doposud nic neslysel? Mate s ni nekdo zkusenosti, jaka je? Jestli to neni neco jak Gran Fondo.. :-/

0 0
            • pepino  

Nu, pružina elastomer…

0 0
              • SoLaX  

Jee, on je tam fakt elastomer? Ale ma to i olejovou patronu, takze by to nemusel byt tak bad, ne? Kdyztak sem piste nazory – urcite to pomuze i kolegovi ;o)

0 0
                • riku  

Nechci dělat chytrýho, brácha má na kole MZ Comp 2004. MZ jsou elastomerový OEM verze vidlic – kdysi se tu psalo něco o tom, že je snad pro Marzcchi dělá Suntour… Ale čistě pocitově mi připadala o dost lepší než RS Judy XC 2004, o něco horší než Axel a rozhodně horší než letošní Black Super RTWD. Ale je to jen můj pocit…

0 0
                  • SoLaX  

Sorry, ale Black je asi trochu jina cenova, ne? To si rovnou moh napsat, ze je horsi nez treba Fox Vanilla :))) Ale nejak nechapu ten smysl elastomeru – nac tam je, kdyz ma podle papiru pruzinu i olejovou patronu? Tu prece ty levny elastomerky nemivaj. Sem z ni docela zmatenej – jako Maruska v tyhle cenovy me docela zaujala, ale uz slovo elastomer u me vyvolava husi kuzi..

0 0
                    • riku  

Black Super RTWD – 5.990 na x-bikes.cz – je to samozřejmě víc než limit, ale ne o tolik, aby to nešlo srovnávat.

0 0
    • ivaneck  

A co takhle vidlici od Milana1, už potuněnou? Myslím, že je to někde kolem této cenové relace…

0 0
      • Twister  

To bych řek, že je za tyhle peníze nejlepší volba. Ta Judyna ve mně nevzbuzuje důvěru, je to takový párátko.Ale viděl jsem ji jen z dálky…

0 0
        • milan1  

Vidlice se většinou neukazují ve stejném měřítku a když to potom vidíš na živo nestačíš se divit. Máš samozřejmě pravdu a ta Judy, nebo J3, či 4 vypadá v porovnání přesně takhle

0 0
          • gobike  

Ano, presne jak rika Twister, Judy je paratko :)

0 0
            • enjoy  

tohle je jeste dobry..ja mam doma skareba a vanillu.4mm na vnitrnich nohou fakt nejde prehlidnout:-)

0 0
              • gobike  

to mi nemusis rikat, taky to doma neco podobnyho- Tora a Manitou Six;-) Pokazdy kdyz se podivam na sixku, tak jen zavrtim nechapave hlavou, jak jsem na tom mohl jezdit:)

0 0
                • enjoy  

a to neznas lempla:-) ps:jinak,trumfnul si me:-)

0 0
                • Páník  

ja mam Top Gun, Splice, Tora…i to srovnani Splice – Tora uz stoji za to, o Top Gunu ani nemluvim:)

0 0
              • milan1  

Tanhle Suntour by vedle FOXE vypadal taky slabě i když mají obě vidle průměr kluzáků 32 mm. FOX má ale větší průměr spodních nohou a vypadá daleko mohutnější. To srovnání které popisuješ musí vyznít dost hrozně. Jinak ještě přikládám Suntour verzus Black.

0 0
                • wroum  

a kdyz dam vedle sebe vanillu a AM, tak vanilla vypada jako anorekticka, zvlast ta korunka je asi polovicni. foto bohuzel nemam.

0 0
                  • milan1  

Vím, jak to vyjde, mám ještě někde srovnání s RUXEm a Dirt Jumperem, to je to, co naznačuješ ale nemám je po ruce, musel bych je hledat, tohle bylo po ruce. Dostáváme se ale už do jiných kategorií.

0 0
                  • milan1  

Tak jsem si dal práci a našel jsem to. Jsou to 3× XC PRO na různých zdvizích, Dirt Jumper a RUX, vše je na 32 mm průměru a přesto je to rozdíl.

0 0
                    • milan1  

Zapoměl jsem přidat foto.

0 0
                      • vlk  

Copak je to za suntouru ta 2 zleva.To je tak barevně standartně dodávaná, nebo dodatečně anodizovaná.

0 0
                        • milan1  

To je moje vidlice. Kluzáky jsou barevné provedení 2003 zbytek lakováno.

0 0
                          • vlk  

Moc pěkný.Ještě se zeptám, zapékal jsi nějak ten lak, nebo je to jen nastříkaný na původní barvu.Drží to?

0 0
                            • milan1  

Měl jsem stejně poškrábáno, takže plnič, vybroušení a lak, normální Autařské lakovací technologie, pokud tě zajímá, barvy namíchané PPG.

0 0
    • rock  

Jenom tip; co Manitou Splice ?

www.rockroad.cz/…d-p-909.html

0 0
    • gobike  

Priplat si, nebo nic nekupuj:)

0 0
    • JJ  

napsal sem ti mail

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.