• maly bob

muzete mi doporucit nejakou vidlu do 4000??? s tlumenim nejlepe i lockem

0 0
    • sportovni_biker  

www.progresscycle.cz/firma.asp?…

Je to hnedka ta první 3999,– Manitou Axel Platinum LO

0 0
    • gobike  

Nasetri vic a potom kup vidlu.

0 0
    • maly bob  

nebo myslite ze je lepsi dat na normalni xc ram splice??

0 0
      • Martyss  

Každý rám má předepsanou výšku vidlice.

0 0
        • poiko  

Ze Spyderu mi psali, že můj rám je na 80 mm vidlici. Teď tam mám 90 mm, a chtěl bych buď marzochu 105 mm, nebo Blacka. Přece nemůže ten jeden centimetr navíc, nějak zásadně změnit geometrii

0 0
      • Páník  

hele,ja jsem mel na Meride puvodne 100mm,pak jsem dal Splice a jezdil ji na 130mm a vpoho…ale zalezi na ramu,myslim,ze na Spydery by bylo 130 moc…pak mema cenu kupovat Splice,spis kup toho Axela. Jo a na tu J3 se fakt uz vykasli:)

0 0
        • Luke  

myslim,ze na Spydery by bylo 130 moc…

ja jsem dal splice na spydera (21"), mam ji furt vytocenou na 130mm a v pohode. puvodne jsem tam mel tvrdou suntourku, ktera nemela skoro zadny sag. splice je asi o 5cm vyssi, ale sag mam kolem 3cm (papirove je optimalni 2,5 – 3,5 nebo tak nejak), vyhazel jsem podlozky z pod predstavce, takze jsem se dostal s riditkama na puvodni vysku. akorat se asi nepatrne zvednul stred, coz stejne nejde poznat. prudke vyjezdy kde staci prevody s tim davam relativne v pohode. toz asi tak.

0 0
          • Páník  

takze asi stejne jako na my Meride…hlavne se z vyssim zdvihem zlepsila ovladatelnost

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.