Ako je to s nastavitelnym zdvihom?

10 nepřečtených
  • mdk

Neviem v minulosti toto urcite je ale nechce sa mi tam vrtat..Tak len taka jednoducha otazka? Ked mam vidlu s nastavitelnym zdvihom..meni sa citlivost? Povedzme 100/130 mensi zdvih citlivejsia, vecsi menej citliva…Alebo naopak? alebo rovnaka citlivost? Konkretne vidla bude pre Kamosa Splice 130

0 0
    • kurýr na bajku  

Nedokážu přesně říct, ale subjektivně sem měl dojem, že ano. Možný je, že je to jen pocit z toho sníženýho zdvihu.

0 0
    • sportovni_biker  

nene nemění, je to RTWD a to právě zaručuje, že to zůstává stejně. Máš to napsané i v jejich návodě. Ale jako z moji zkušenosti 100 mm bere víc

0 0
    • dieegoo  

Manitou píše, že se citlivost nemění, ale mě pocitově přijde, že při vyšším zdvihu je citlivost lepší.

0 0
    • Otelo  

v manuale ku RockShox Tora UTurn sa pise ze sa znizenim zdvihu zvysi tuhost co je logicke, kedze sa srubovanim skracuje pruzina, i ked neviem ci nie je ta dolna zavitova cast pruziny tepelne osetrena tak aby nepruzila. velky rozdiel to medzi 85 / 130 nie je ale citit ho. princip vzduchovych UTurn vidlic mi znamy nie je.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.