• Lubo

    Ahoj, jak byste zhodnotili tento základní model silničky od Kellys z pohledu cena/výkon(výbava). Hledám kolo pro naprostého začátečníka a tohle mě uchvátilo vzhledem a cena není astronomická.

    www.kellys-bicycles.com/index.php?…

    Meřím 181,5 cm a mám 78 kg, z rozkroku na zem zhruba 87 cm. O velikosti kola už jsem tady vyhrabal něco z fóra – „tabulka Duratec“, kde ale nepoužívají značení L,XL..Jaké písmeno by tak na mě mohlo sednout? L?

    Díky za reakce. Lubo

    0 0
    • rasto  

      mno, moc rozsirene asi nebude. je dobre, ze na je na nem namontovana uhlikova vidle. k velikosti: klikni si na geometrii www.kellys-bicycles.com/index.php?… nikdo Ti od kompu nerekne, zda Ti bude vyhovotat L nebo XL… patrne budes muset odzkouset nazivo…

      0 0
    • Thorn  

      Kamarat ho nedavno kupil a zatial je spokojny, aj ked je to jeho prvy „seriozny“ bike. Inak on ma cca 165–170 a ma M-ko. Co som sa na ten bike pozeral, tak za tu cenu (on ho mal este lacnejsie, nez je bezna cena) je dobry – je prekvapivo lahky, a Sora sa da vzdy vymenit. Skoda len, ze Kelly's uz nema zakladnu silnicku na Campagnolo Xenon, ako kedysi.

      0 0
    • Thorn  

      …a este, podla popisu mam pocit, ze ma rovnaky ram, ako zopar vyssich modelov, co je velke plus.

      0 0
      • jaron  

        Nekupuj!!! Ram je ako maslo a sora sada ako kopa srotu. Zacni u 105kovej rady a ram od 15.000… Dole kopcom ram plave a hore v stoji sa prehyba......... Kolesa su makke a bez karbonovej sedlovky je to trapenie. Ta predna karbonova vidla je zas velmi makka…spurty nehrozia…

        Ja som po sezone jazdenia vymenil za ultegru!!!

        0 0
        • lodyh  

          tyve on říkal že je naprostý začátečník… je pravda že lepší kolo by ho uchvátilo víc, ale co když ne? prachy v pr…?

          0 0
          • jaron  

            Mozno je zaciatocnik ako ja. Znova som zacal bicyklovat jul 2006 a za minulu sezonu mam nejakych 2.360 km a za tuto 2007 nieco cez 1.200 km. No ak to mysli vazne s bicyklovanim, po roku preplati na tuningu tolko, ako by zaplatil 105 na zaciatku. Ja som mal pech ze mi to nikto neporadil vopred. Hoci neviem ci by som na niekoho radu dal, kupit tak drahy bajk a nevediet za co platim. Ten rozdiel pociti az po tej tisicke kilometrov a pojde par tur v pelotone lepsich cyklistov ako on.

            caf a vela krasnych KM prajem........Jaro

            0 0
    • lodyh  

      nebudu se s panem hadat, muj nazor je nekupovat pro začátek nic drahýho. Podle mě by se naprostýmu začátečníkovi měl líbit především dysajn, protože má být něco co ho bude motivovat na to kolo zase vyrazit, musí ho mít rád. A jízdní vlastnosti stejně nepozná. Maximálně ti můžu dát ještě menší typ – můžeš si připlatit navíc 2000 za vyšší sadu /SH Tiagra/, například www.merida-bike.cz/…road-903-18_ , ale výš bych už jistě nešel.

      0 0
      • jaron  

        Dnes mam prestavku, tak sedim na nete a otravujem. Naozaj sada Tiagra model 2007 ma dizajn ako minulorocna ultegra a mozno je lepsia ako seria Tiagra 2005 a 2006. Sak zisti a prve co podla mna vymeni je zadna prehadzovacka, tvrdsie boudeny a teflonovane lanka k tomu a karbonovu sedlovku. Hoci kazeta zacina na 11, ten troj tanier 50–39–30, no neviem, neviem. Ja by som na tu MERIDU pukol 53 pilu. Ale uznavam, ta MERIDA je pekna aj kvalitna. caaaaaw

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.