• poll

Zdravím! Mám zájem koupit kolo a rozhoduji se mezi Meridou Matts XC 100-D nebo Magnus Kellys 2010? Potřeboval bych radu jestli má někdo skusenost? Jsem laik a potřebuji ho na rekre. jezdení. Marrida 2010 stojí 11490Kc a Kelly magnus ve sleve 14990kc. Nechtel jsem moc investovat do kola, kdyz to mám na ježdení s prckem. Samozrejme clovek nechce nejakou …:-) aby to pořad opravoval. Tak se chci zeptat na Magnuse jakou máte skusenost.

0 0
    • hctr  

Ten kellys magnus doma jeden mame a jede fakt solidne :) kdyz sednu na ten magnus a pak na muj blade zda se mi, ze se mu chce daleko vice jet nez mojemu kolu, ale je to mozna i plastema.

0 0
      • BigKarel2  

taky 2010?

0 0
        • hctr  

jojo :) presne ten co mas ty, ale je to seriovka.

0 0
          • BigKarel2  

ja mam 2009…

0 0
            • poll  

A jsi spokojen? a vse ok?

0 0
              • BigKarel2  

Ale jó…ikdyž na kole už je hodně novejch dílů, a teď vyměnim zbytek, a původní bude snad jen rám… Ale Kellys jako značku můžu doporučit…osazení už je věc jiná…ale ano, jsem s ním spokojen…

0 0
                • hctr  

Jo tez mame doma 2009, ale 2009 a 2010 ma uplne stejnej ram, jen ma jine kliky novejsi vidlu xcr a jine brzdy jinak totozne kolo, za me super kolo za ty penize. A kellys mam taky.

0 0
          • poll  

a spokojen?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.