Tachometr CATEYE Velo 8 Crn vs. dešť

11 nepřečtených
  • kubrts

Chtěl bych se Vás zeptat na zkušnosti s tachometry CATEYE za deštivého počasí. Při vlhku, kdy se dostane voda ke kontaktum, přestává tachometr snímat. Po oschnutí funguje bezproblému. Máte stejný problém ? Dá se nějak šikovně tomuto problému vyhnout ? … nápady typu : nejezdi v dešti vynechte – nejsem magor co se do nej pouští, ale občas mě dostihne :o)

0 0
    • St1c  

mam velo 8 zo zosielenou kabelazou , dnes som jazdil v dazdi( v dazdi jazdim celkom pravidelne) ale teda ziaden problem som s nim este nemal – a mam ho vyse roka.Dokonca aj prezimoval v pohode:D

0 0
    • raceman  

igelit 10 × 10 cm a gumička a za deště obalit

0 0
    • kubrts  

Mno, kamarad má ten samý a potýká se se taky s tímto problémem :o(. Dnes me chytla parádní sprcha a během minuty byl kontakt hluchej :o(

0 0
    • george.n  

V desti moc nejezdim, ale pred tejnem sem rucne vypral moje kratasy i s computerem Cateye MITY 3 (CC-MT300) a prezil v pohode. :-)

0 0
    • Belin  

Já teda jezdím s Cateye Enduro8 a zatím bez problémů. Jak jsem psal v recenzi, podařilo se mi ho vyprat v pračce i s dresem a fungoval ihned po vytažení a funguje stále.

0 0
      • diri  

ja mam tiez presne tento model a pouzivam ho uz asi 3 roky ,alebo aj viac, a ziaden problem s dazdom som nemal … dokonca ani bateriu som este nemenil

0 0
    • Twister  

Jj, taky tak, ale neřešim to, toho deště zase není tolik a když to pak zase funguje… Předtím jsem měl Velo 7 a to po dešti odešlo, tak jsem reklamoval tak dlouho, až jsem se proreklamoval k osmičce. :)

0 0
    • VencaV1  

To se mi taky stavalo u Cateye Enduro 8. Vyhnout se tomu muzes, kdyz zabranis kontaktu tachometru s vodou. :)

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.