• chodec

Tak jsem už myslel, že má víceméně vybráno (DT Swiss náby 240 nebo 340) a dnes jsem zakopnul o RB Design – musím říct, že vypadají hooodně SEXI – má s nimi někdo praktické zkušenosti?

Jsou jen o vzhledu, nebo se funkčně dají s DTčkama srovnávat – mají nějaké známé slabiny?

Mám vsadit na ověřenou klasiku, nebo má smysl zkoušet ty BRčka ;-)) dík

P.S. Hledání jsem zkusi – nic – cenu také nechme stranou znaménka větší než a menší než ovládám ;-)))

0 0
      • chodec  

dík – něco z toho už jsem četl, něco ne, ale zkušeností s nimi je stále jak šafránu – vypadají úžasně a konstrukce vzbuzuje důvěru, ale kdyby je někdo jezdil, tak bych byl moc zvědav na zkušenosti – spolehlivost, potřebu údržby a tak

0 0
        • erbeckar  

Je mi lito, ze to musim napsat, delaji opravdu krasne veci, ale na tuhle znacku jsem uz videl kvantum reklamaci a to i na ten skvele vyreseny orech.. Je fakt, ze jsou to veci na trial a tam rozlames cokoli, ale..

Kazdopadne s vybavenim reklamaci nikdy problem nebyl.

0 0
    • Zdyn  

Zdar. Jezdim zadni Reactor RR 32Db a je to parada. Musim teda uznat, ze jsem taky reklamoval orech, ale byla to jeste stara serie a dnes uz je to vyresene. S reklamaci nebyl problem. Nevyhoda ja , ze zadni je malinko tezsi, ale jen o fous. Zas ma ale orech z nerez oceli a veliky prumyslovy loziska, ktery toho hodne snesou. Predni naby pak jsou i docela lehke.

0 0
    • MartinXC  

S DTčkama se nedají srovnávat.

0 0
      • Veeteck  

Povidej, prehanej, zrovna o nich premyslim…

0 0
      • chodec  

eeee – v pozitivnim nebo negativnim smyslu se nedaji srovnavat – tj. jsou DTcka o tolik lepší či horší a v čem – mohu-li se zeptat.

Díky J.

0 0
    • Veeteck  

Mohl by mi nekdo fundovany pomoct rozlousknot muj problem? Novy kola jsou na spadnuti, resim naboje. Uz jsem byl skoro rozhodnutej pro RB, ale tyhle DTecka jsou za moc pekny penize: www.bikemarket.cz/product.php?…

O vahu zas tak nejde, spis hraje roli exkluzivita a trvanlivost. Ty RB jsou proste sexy, ale DT zas bude osvedcena kvalita.

No a tady na pokochani: eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=katalog&kat=1178­&trideni=ID_KAT&po­cet=10&zacatek=0&sid=68­f2a451296828b9f0f070cd6b­057b44

0 0
      • kubad  

Ta cena na DT je super – pokud ti nevadí CentrLock tak bych do nich šel – pozor dodávají se bez rychloupínáků. Ty RB vypydají nádherně – ale já bych vsadil na jistotu.

0 0
        • Veeteck  

Tak center lock mi vadi, protoze bych si musel poridit kotouce :) Ale stejne casem budou, tak bych to mohl uspisit.

0 0
          • BB  

naby s centr lokem muzes vozit i bez kotoucu, nijak to nevadi

0 0
      • rasto  

kdybych nemusel resit cenu, urcite bych sel do rb.

0 0
        • Veeteck  

No ja prave taky, ale jde o to, ze netusim, co se s nima treba za 10 000km stane. A o tom orehu toho taky moc nevim. Kazdopadne se mi ukrutne libi, takovej surovej industrialni design.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.