• kubad  

No kolo je to nádherné

0 0
    • zirecek  

Jako singlespeed či s řazením v náboji bych to bral, :-).

0 0
    • yetti  

To by mne zajimalo jakou to ma vyhodu. Myslim, ze to akorat dost blbe vypada

0 0
      • kubad  

Chtělo by to zkusit :-))

„Biky s 29“ kolem v předu a 26" kolem vzadu spojují to nejlepší z obou světů. Větší kolo vepředu zaručuje lepší zdolávání terénních nerovností a překážek, zatímco menší zadní kolo dodává potřebnou akceleraci, kterou postrádají biky s 29" kolem vzadu. Takový bike snadněji stoupá v technických pasážích a lépe drží stopu v zatáčkách. Jediným problém je nutnost vozit sebou dvě velikosti duší"

0 0
    • mosquito  

jo tak tohle vypada jako poradna uchylarna :D ale jestli to ma opravdu ty jizdni vyhody .. tak bych se klidne stal uchylnym :)))

0 0
    • georgio  

Jizdni vlastnosti by me opravdu zajimaly…dost mi to pripomnelo, jak si ty spravny hip-hopperi davaj na auto velky kola dozadu a mensi (ale stejne porad kola jako krava) dopredu…aby to proste bylo cool:-)))

0 0
      • enjoy  

jj,ze stejnyho duvodu to delaj i u dragsteru:-))

0 0
      • panaczek  

ona to zas takova novinka, Specialized daval na bighity (nevim jestli jeste dava) 26" palcovy kola dopredu a myslim ze 24" dozadu.

0 0
    • fíha  

Ono je to hezke, ale Carver Bikes pokial viem nema prave socialne orientovanu cenotvorbu

0 0
      • panaczek  

neni to tak zly: 399 dolaru za ram, 1495 za titanium

0 0
      • kurýr na bajku  

Myslim, že by nám ten rám mohl klidně svařit i někdo v čechách.

0 0
        • zirecek  

Určitě, ale geometrie by byla ryze na tobě. Dodat Barešovi či jiným rámařům „technický“ výkres.

0 0
          • kurýr na bajku  

geometrie by se někde opajcla, nebo bych to ušil sám :P by se pak vidělo, kdo je nejlepší rámař :-D

0 0
    • panaczek  

povesil jsem na stranku vytah ze srovnani 26 a 29 biku, ktere vyslo v MBAction: www.blog.bikeusa.cz/index.php?…

0 0
    • Bobo  

Tohle už tady dávno je :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.