• yetti  

      tomu rikam cena!!

      0 0
    • Krys  

      uaaaaaa, ja som dal 15 litrov za ravo blaze lo

      0 0
    • dancing dog  

      kdybych teď na svýho milovanýho CUBE nedal novou vidlici, tak jdu do Ravo Marathona, to je kolo pro mě, na to moje celkem poklidnější cestování, mají taky slevu jak prase…

      0 0
    • jihra  

      Jo jo, občas člověk trefí na dobré slevy. Nejvíce asi v listopadu. Cca před 3 roky jsem koupil pro známou horáka nějakáho Scotta (už si nepamatuju, co to byl přesně zač). Původní cena tuším 22.300, cena po slevě 9.900 Kč.

      0 0
    • pos3k  

      slusne

      0 0
    • gobike  

      Na cykloshopu maji podobny slevy, kamos chtel abych mu vybral kolo za cca. 16 000,– Ukazoval jsem mu tohle Ravicko, ale ten vul se boji kupovat z netu, rikal ze si to nemuze ochmatat. Je sam proti sobe. Nemate nejakej navod jak ho prekecat?

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Tak teď ti trochu nerozumim. Tajic ftomdle odkazu je to levnější než na cykloshopu a je to normální kamenej obchod pod vyšehradem.

        0 0
        • gobike  

          No sem mu prave ukazoval to z Cykloshopu, mam pocit ze je tam o litr drazsi. Libi se mu, ale neveri proste nakupu z netu, rikal ze se chce na to podivat a ochytat. Sem mu rikal ze cykloshop ma servisy po cely Cr a ze se muze na nej jet podivat do Otrokovic. Je tvrdohlavej a nakonec si urcite koupi nejakou predrazenou potvoru unas v shopu:-/ ALe prece mu to nebudu vnucovat, at se spali…

          0 0
          • kurýr na bajku  

            Tak todle je nejvýhodnější nabídka současnosti, nebo pokud někdo ví o něčem lepším, tak sem s tim. Ať kámoš teda zajede do PHY a koupí si to tady. Může se na tom povozit než to zaplatí a bude to mít za minimální peníz.

            0 0
            • rock  

              … a určitě ušetří i když se započítá cesta do Prahy a zpátky a navíc bude mít v ceně výlet do matičky stověžaté … a to se vyplatí …

              0 0
              • -Alan-  

                V tomhle vedru je ten výlet sporný bonus. Ale tohle kolo jsem z Cykloshopu koupil ženě a jak došlo, tak jsem slintal. Mám pocit, že je to v mnoha ohledech lepší než můj bajk RM Landslide MR. Sice jsem ho taky koupil s třetinovou slevou, ale tohle Ravo je bomba. Jinak na první pohled není vidět, že to kolo má jinou kostru než pravé Ravo Racing XC s Blackem. Je to takovej papír, strašně lehký, na poklep materiál tenoučký. Ženě to bude bohatě stačit, sám bych se na tom skoro bál. Je to vlastně stejný jako loňský Racing XC (ve vzhledu kostry). Super jsou i doplňky, dvakrát tenčený, 7075 matroš. Sedlo je taky celkem v pohodě na závody nebo kratší výjezdy, na celodenní výlet to je už trochu moc tvrdý/sportovní. Pláště vypadají dobře. Pedály Welgo jsou daleko lepší, než jsem měl doteď, i když mi vždy více vyhovovaly Shimano SPD. Osobně bych si sice těch pár tisíc přidal na Racing XC s Blackem, ale když někdo nechce dát víc jak 15 (náš případ), tak je to super, super, super! Když už jsem u té vidlice, tak já viděl označení Axel Comp (tedy OEM), ale je tam Axel Elite se štelováním všeho (odskok, tvrdost, zamčení) a je to TPC ne FFD. Musím přiznat, že s mými 75kily by mi asi i stačila, výdrž nevím, ale docela slušný pocit.

                0 0
    • wintermute  

      asi pred mesicem jsem ho koupil za 15109,– z cykloshopu. zajel jsem si pro nej osobne do otrokovic. mlady personal byl velmi prijemny a ochotny, coz jenom umocnilo euforicke pocity z nakupu :) poslednich deset let jsem jezdil na authoru basic (neodpruzeny, acera/alivio), takze pocity, ktery ted zazivam pri jizde terenem, se dost tezko popisuji ;) snad jen dve nejdiskutovanej­si veci:

      • na axela si nemuzu vubec stezovat – vazim malo pres sedesat, takze udajna slabsi pruzina mi nedela starosti. na rovine je stabilni a v terenu pracuje k me naporste spokojenosti.
      • xt s inverzni pruzinou: nemam s ni sebemensi problem, zvyknul jsem si behem jedne, dvou vyjizdek a zatim neni duvod ji neverit. v marastu nechybuje casteji nez me puvodni alivio/gripshift.
      0 0
    • dada  

      nojo na to už koukam dlouho pro holku by bylo dobry ale ja bych hnedka všecko měnil…XT kliky, sedlo, pořádnou vidli – vážim 90 – no a hned by bylo po výhodné ceně…

      0 0
      • -Alan-  

        Tak si nekupuj XC AX ale plný Racing XC a je po ptákách. To je zas o něco lepší kolo. Ale tohle je prostě typ, který pro začátek je bomba za ty peníze. Dobře to vystih Wintermute. Jediný čeho bych se já bál je, jaká je to skořápka. Sice lehký, ale mám z něj takový křehký pocit. Ale mojí se líbí a jezdí dobře. Bez prasení ve sjezdech by měl vydržet dlouho.

        0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.