• jezevec2

Mam problem. Mam velmi neklidnou dusi – v prednim kole. Stava se mi ze po ujeti par km se zacna duse v rafku posouvat dopredu ve smeru rotace rafku. Tzn. ze ventilek se neustale vice a vice paci a strihove namaha v otvoru rafku a vypada ze se kazdou chvili ulomi. Problemy zacali cca pred 2 mesici. Do te doby vse ok – tzn. 5000 km. Zkusil jsem nekolikrat vymenu duse, vcera jsem cely rafek polepil oboustrannou machovkou, ale vubec to nepomohlo. Zadni kolo je naprosto OK. Diky za kazdou dobrou radu.

0 0
    • kubad  

Zkus jiný plášť, třeba to není v duši :-)

0 0
      • jezevec2  

Myslis ze plast ma obehane patky, neprilne tolik k rafku, naopak duse ktera je k plasti svym tlakem takrka prilepena posouva a otaci? Ok. Jenom me prekvapilo, ze to bylo tak najednou. Shodou okolnosti jsem nikdy nemel s prednim kolem sebemensi problem – 0 defektu. 0 prasklych dratu, zadne centrovani, porad prvni plast – Rubena Acris (cerna).Zatim Dik

0 0
        • kubad  

Většinou je to pláštěm, zkus a pak dej vědět

0 0
        • martt  

napatli ten plast na patke nejakym chemoprenom a nechaj to zaschnut. Potom to daj zase do rafu a problem zmizne.

0 0
          • Milenius  

Jestli je to vtip, tak dobry, ale nechci videt, az bude jednou ten plast sundavat, to asi bude muset koupit cely kolo novy :))

0 0
        • navikin  

Před patláním patek pláště ještě zkus očistit/odmastit vnitřní plochy ráfku – tam kde plášť dosedá. Mělo by se to taky zlepšit. Mrkni zda máš rozměr duše odpovídající šířce pláště.

0 0
    • Vrci  

bude to pláštěm, udlej si propiskou značku na plášť u sváru.

0 0
    • jihra  

Tohle se děje, když je duše málo nafoukaná. Nehustíš teď méně než předtím (když bylo ještě vše v poho)?

0 0
      • jezevec2  

Hustim porad stejne. Zkusim to odmastit – nejlepsi bude asi tech. benzin. Neublizi tomu naredeny Savo? Tu mechovku muzu asi klidne sundat. Zatim diky.

0 0
        • kubad  

Zkus prohodit přední a zadní plášť, uvidíš co to bude dělat :-))

0 0
        • pepek  

A nehustíš pořád stejně málo ?

0 0
    • zirecek  

Hm, Rubena by měla být OK. Zkus odmastit ráfek a patku pláště + vyměnit pásku v ráfku. K odmaštění Savo nepomůže. Musíš Žabku, Arvu, Cyklostar, něco takového.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.