• TomasN

    Mate nekdo zkusenosti s timhle ramem??? www.kasa.cz/…dic-fx-2005/ ta „vyhnuta“ trubka pusobi prinejmensim zajimave…

    0 0
    • Maara  

      Přítelkyně má asi měsíc dámskou verzi Sendicu – Butterfly. Je s tím spokojená, chová se to dobře, má k tomu tlumič SID, malinko se to houpe, ale šla by upustit negativní komora, aby se to moc nepohupovalo, jinak s ProPedalem nebo SPV to bude raketa. Na to že je to jednočep, tak zadní stavba nijak zvlášť netvrdne při brždění. Akorát mi nepřijde moc šikovný vedení řadicích lanek po spodku spodní rámový trubky kvůli nečistotám, holt to chce kvalitní koncovky, bowden v celku, nebo častější údržbu. Jinak provedení rámu je parádní, všechny sváry pěkně začištěný. Pěkný

      0 0
    • Pospa  

      Mám ještě Sendic F10 a jsem spokojený, sice se jednou objevila prasklina pod uchycením tlumiče, ale až po 3 letech a zavařili mi to zpátky a za 10 dnů jsem to měl zpět, takže i s jednáním s Duratecem jsem byl spokojený. Mám tam tlumič DT Swiss a houpe se to jenom trošku, mohu říci co mají kluci vedle mě 4 čepy tak se to při šlapání pohupuje zhruba úplně stejně, ale jinak je to fakt raketa.

      0 0
    • Ondra Marin  

      Ahoj mel jsem moznost vyzkouset kolo s timdle ramem. Na biku jezdim hlavne zavody, takze jsem nikdy nepremejslel o odpruzenym kole, ale po tom co jsem vyzkousel Durateca, tak bych do toho klidne sel… Byl tam tlumic DT a houpalo se to jenom trochu a byla tam moznost uzavreni, takze to jelo super. Kdyby tam byla aspon trochu nizsi cena, tak do nej urcite jdu!!! Cau Ondra

      0 0
    • jecnak  

      Muzete mi nekdo napsat realnou vahu tohohle ramu?

      0 0
    • wroum  

      sedel sem na tom jednou a uz to bude dyl. nic uzasnyho sem na to nepozoroval a funkcne bych to prirovnal treba k moji stary Meride Cobra s tlumicem SID.

      BTW: prijde mi to dost drahy na to ze to je jednocep a design jako Kellys.

      0 0
      • kubad  

        Nechci nikomu kazit iluze o ceně, ale ta je bez tlumiče :-(( takže ještě pár korun přitlačit

        0 0
    • Cryzyy  

      Mam uz nejakej cas F10, houpe se to jako jakejkoliv jinej jednocep, podle toho jak nafoukas tlumic… samotnej ram jsem nevazil.

      0 0
    • JMT  

      to samy jako speedster od rb

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.