• black.horse

Ahoj, tak se zase obracím na Vás s dotazem:-) V rámu mám díru na sedlovku s průměrem 31,2 (radši sem to přeměřil, páč sem tomu taky nevěřil:-) ). A sedlovku Syncros(divné, podle webu ten rozměr nevyrábí)… proti nic moc nemám, jen bych ji rád časem vyměnil za lehčí v rámci odlehčení celýho bajku, původní Thomson se nekoná, tenhle rozměr nevyrábí. Nevíte o něčem podobným? Pěknou, kvalitní lehkou spolehlivou sedlovku s průměrem 31,2 a délkou 400mm na bike… možnost vložky si nechám asi jako krajní řešení…

Anketa: tralala

0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • black.horse  

jo, zatím sem našel sedlovky Oval

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Mofo  

Co třeba tady ta: www.exu.cz/…/katalog.php Mám ju už pár let, sice s malinko jiným zámkem, ale jinak úplně stejnou a je v pohodě, dokonce mám i stejný průměr jako ty :-)

0 0
      • Mofo  

mají nějaký divný web, klikni na katalog a pak na sedlovky…

0 0
        • black.horse  

proboha, 300g přesně takového těžítka se zbavuju:-) ale jinak díky za info, snaha se cení:-) jinak momentálně tam mám Syncros a hledám něco hezčího a lehčího a zajímavějšího, takže „značky“ Exu, BBB, Amoeba, přes jejich dobrý poměr cena výkon, odsouvám do propadliště hrůzy:-) prostě se ze mě stává šampónek:-D zatím jednoznačně vede Roox:-) a až ho pořídím, tak ho seříznu na „míru“ a další gramy budou dole a já jen bude vesele čekat až to pod mým metrákem praskne:-) jupí tralala, lala, ratata na vrata:-)

0 0
          • Mofo  

no jak chceš, byl to jenom nápad…

0 0
            • black.horse  

v pohodě, toho Syncrose se zbavuju kvůli hmotnosti a hledám něco fajnovýho a lehkýho:-) proto nechci Exu, chci to kolo vyšperkovat a odlehčit:-) nechtěl bys toho Syncrose? Bohužel má 315g což je na můj čím dál víc zhýčkaný vkus moc:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.