Zvladne moje kolo Lago Di Garda?

14 nepřečtených
  • YoRk

    Zdravim, mam Author Traction 2003, proti standartni vybave mam navic akorat mechanickej kotouc na prednim kole (shimano BR-M475). Kdyz budou penize tak bych rad koupil nejakou lepsi vidlici. Ale otazka zni jestli v tom stavu v jakem je ted zvladne trasy kolem Lago Di Garda? nebo je potreba lepsi kolo? Diky

    0 0
    • kubad  

      Pokud to zvládnou tvoje nohy, tak kolo taky, záleží co jezdíš, jsou tam pohodové trasi po asfaltu nahoru,dolu, šotolinka, lesní cesty, taky FR, DH tratě. V případě nouze je tam dost krámků a servisů.

      0 0
    • zirecek  

      Když budeš mít v naprostém pořádku brzdy, alespoň průměrné pláště, užiješ si to tam.

      0 0
      • YoRk  

        no plaste hodlam kupovat novy urcite, jeste nemam nic konkretniho vybranyho, treba poradite (aby to jelo dobre v terenu a zaroven se to dalo pouzit na silnici). Brzdu bych rad vymenil za neco lepsiho i tu vidlici, ale problem jsou penize. Jinak s nohama to bude zajimavy, kazdej rok najedu v prumeru tak 2000km a z toho tak 35% silnice a zbytek les, mam rad kamenity cesty a sjezdy :)

        0 0
        • zirecek  

          Kamenité cesty a sjezdy si tam užiješ na 100%. Poradil bych Python AirLight, jestli jezdiš trochu solidně, nebudeš defektit. Na předek něco s řidším hrubším vzorkem, ať to na kamenitých, štěrkovitých cestách drží (hodně lidí tam jezdí i Pythona napředku). Užij si to tam, ať vyjde počasí a voda v Lagu, :-). Rychlost jízdy uzpůsobíš terénu a plášti, délku trasy stavu nohám a pohoda, :-).

          0 0
          • navikin  

            Zdar, já měl před rokem právě s Pythony problém který by právě při delších sjezdech mohl zlobit – při výletu do Krkonoš jsem při sjezdu z Petrovy boudy do Špindlu 2 x urval ventilek duše a tím pádem jsem to měl domů 50km bez rezervní duše. Pak se mi to s nima stalo ještě jednou a ty pláště jsem přestal používat. Během následující doby se mi to pak přihodilo již jen jednou a tak nemám v tomhle ohledu k Pythonůn důvěru. Ale je možné, že jsem to zapřičinil něčím sám – nevím,

            0 0
            • zirecek  

              Nezapříčinil. Hutchinsony se obecně dost protáčejí. Mně se posune ventilek i po jednom švihu na silnici, kdy agresivněji brzdím do zatáček (dojíždím jeté Pythony i na předku). U lehčích lidí s vyššími tlaky či kotoučů není problém. Na předek je dobré proti protáčení něco od Schwalbe – na některých modelech mají účinný systém proti protáčení – LIMITED SLIP TECHNOLOGY (LST). V podstatě jediná věc, kterou jsem našel jako účinnou proti ucvaknutí ventilku na předním kole.

              0 0
        • kubad  

          Dofám , že se ti dovolená bude líbyt, je tam super. Já se letos zase chystám ale až na podzim, přes léto v těch vedrech je to na zkapání. Pozor na Gardě nejsou lehké trasi. Hlavně to nepřepískni hned ze začátku a dost tekutin na kolo sebou,Jak už bylo řečeno, brzdy, pláště, řetěz v těch kopcích ho rychle vytaháš a když ti pak střílí nic moc. Doporučuji kontrolu v servisu

          0 0
          • zirecek  

            Ty se mi taky lýbýš, prdelko.

            0 0
          • YoRk  

            ja nejedu letos :o), planuju to na pristi rok, ptam se predevsim proto abych vedel kolik musim vydelat penez (pac jsem jeste student). Jinak mam camelbak tak s vodou by nemel byt problem, ale vymena retezu (pac ho uz nejakou dobu mam) a nytovacka s sebou je asi nutnost. Jinak diky za povzbuzeni, pac podle toho co jsem se vsude docital tak mi prislo ze s mym kolem si tam neskrtnu

            0 0
            • kubad  

              Není to až tak otázka kola, ale techniky, treninku a vyježděnosti. Jinak cenově to není kromě cesty o moc dražší než týden dovolené u nás.

              0 0
        • Martinson  

          Vzadu jsem měl na Gardě Conti Gravity 2,35 a docela spokojenost. Vepředu Bontrager Jones 2.2 a ten na štěrku dost plaval, je už ale trochu za zenitem, chci si dát Gravity i na předek.

          0 0
    • default  

      Jako jo, uz jsem na Garde videl ruzna kola… ;-)

      0 0
    • RUMcajs  

      Tenhle bajk zvladne i DH trat v Krupce u Teplic. Vubec niceho se neboj!!!!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.