Mavic XM 321 nebo SUN RIMS MXT-S Type

6 nepřečtených
  • raceman

nazdar všichni prosim o radu kupuju zadni rafek, jezdim XC ale taky hodne skacu tak chcu nejaky pevny rafek a na vaze mi moc nezalezi. a zužil sem vyběr na MAVIC EX 325 DISC nebo MAVIC XM 321 DISC nebo SUN RIMS MXT-S Type popripade XC 717 DISC a taky jestli byste mi mohli doporucit nejake dobre niple. Zadni naboj mam Shimano DEORE FM-525 Disc 36 der. Díky za kazdy nazor.

0 0
    • Darkson  

nemůžu než opět vychválit XM321D v kombinaci s dráty DT Swiss 2–1,8–2. za půl roku jsem pouze dotahoval výplet u zadního, jinak jsem ani jednou necentroval, což se u mne rovná malému zázraku. navíc neni tak těžkej (590 g) ani drahej (tušim asi 800,–), nelze jinak než doporučit.

0 0
    • raceman  

Jeste dodavam ze na tom SUN RIMS MXT-S Type jezdi ZENA. a to uz je co rict.

0 0
      • fousmen  

Zena jezdi na MTX, ty jsou jeste o neco lepsi nez MTX S-Type.. Kazdopadne ja S-Type mam na obou kolech a naprosta spokojenost

0 0
    • Pebe  

čekal jsem na chválu Darksona:-) tak teď taky pochválim Mavic XM321D, náboj mám taky 525 disc, dráty DT Swiss 2.0mm nezeslabované, niple DT Swiss mosaz. Nejezdim takový „prasárny“ jako Darkson, zato vážim nějaý to desetikilo víc, taky jsem po cca 2 ýdnech dotáhnul výplet a už víc jak rok jsem na to nemusel sáhnout.

0 0
    • raceman  

este se chcu septat na rafek mach1 2.30 DISC, co rikate na něj? dik za odpoveďi

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.