• Páník

Zdar,potrebuju radu.Dneska jsem zjistil,ze mi pri brzdeni vibruje vidlice (osa naboje se pohybuje vodorovne dopredu a dozadu),je to jen pri urcite rychlosti.Brzdy jsou BB5,vidlice M Splice 130.taky jsem si vsim,ze vnitrni nohy jsou solidne podrapany a hlavne na predni strane je hodne sedreny nitridovani (po 180km).Dale se pri pruzeni ozivaji nejruznejsi zvuky. Myslim si,ze to bude vaklem,ale nemam s tim moc zkusenosti…zitra jdu na garancku,tak potrebuju vedet,co po nich mam chtit a aby me „neutahli na rohlik“.diky

0 0
    • kubad  

Reklamuj -reklamuj -reklamuj. Tak vypadá vydle po mnoha letech provozu!!!

0 0
      • mechanik  

Před pár lety po „mnoha letech“ provozu… teď v době kotoučů a „spotřebního“ materiálu i po měsíci :-((

0 0
    • sportovni_biker  

Na vakl u této vidlice, jestli je to 2006 velký bacha. Taky ji mám a hnedka po koupi a namontování tam byl vakl jak prase. A to jsem na ni neujel ani 10 metrů, takže jestli ho tam máš, tak neváhej. Oprava mi trvala 1 měsíc a všechno už je v pohodě.

0 0
      • Páník  

No doufam,ze to daj do kupy driv…sice mam jeste druhy kolo,ale to je HT a ja si na toho fulla tak zvyknul:(…

0 0
        • sportovni_biker  

No tak já jsem to kupoval přes místní servis, takže oni to poslali do Progressu, tam to vyřešili na záruku a poslali zpět. Celý tento kolotoř trval cca měsíc.

0 0
    • _Luky_1  

Jak už tu psali-REKLAMUJ =)

0 0
    • jakub  

blbost dela to kazdymu…

0 0
    • Pekáček  

Nitridace sleze, tomu zabráníš jen tak, že na vidli nebudeš jezdit. Co jsem si všiml, ve Velu už několikrát upozorňovali na vůli co se ve Splice dělá. Určitě reklamace, myslím že je Progresscycle řeší dobře.

0 0
    • orgoj.chorchoj  

Resim stejnou otazku – vidla Reba Race, kola RM3, kotouc Hope 180 – viz. foto

Projevuje se to jen pri pribrzdovani ve vyssi rychlosti – tak kolem 30. Pri intenzivnim brzdeni nebo v nizsich rychlostech no problem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.