• ladoch

ani nevím jak ale během vyjíždky mě začal rachotit kotouč zjištění bylo strhanej závit chci se zeptat jakým spusobem se dá tenhle pruser odstranit díky za rady

0 0
    • pepek  

Vyříznout větší závit: pravděpodobně z M6 na M7 .

0 0
      • ladoch  

no jo m7 imbus není a ještě bych musel propilovat nebo spíš profrezovat drážku na třmenu spíš bych ocenil radu od někoho komu se stalo to samé

0 0
        • pepek  

Nebo si tam dej spec. vložku, drží to pak líp. než originál. Dostaneš ji např: u D.A.T. Brno.

0 0
    • Sidney  

To se ti stalo dnes? Na předním kole?

0 0
    • Vilém  

Neni tak dlouho co se to tu resilo,zkus pohledat.Jinak reseni je vlozka,nebo nekdy pomuze o kousek delsi sroub.

0 0
    • Blade  

stalo se mi to samy. staci delsi sroub a opatrne dotahovat :)

0 0
    • Pido  

Stalo se mi to samé.Vyříznout větší závit a nechat si udělat na soustruhu šroub.Při montáži propilovat třmen,jde to dobře je měkej.

0 0
      • yetti  

Šroub M7 se da celkem v pohodě sehnat v kazde specializovane prodejne se spojovacim materialem, trosku drazsi bude zavitnik M7, ten nema doma kazdej. Ale lepsi variantou jsou opravdu vlozky typu HeliCoil. To drzi jak zidovska vira :-)

0 0
    • waltari  

Stalo se mi to u Manitou, dal sem delší šroub a v poho.

0 0
      • divinol  

taky…u Manitou­…nejdříve jsem dal delší šroub a potom mi udělali v BikeLive vložku a dobrý…

0 0
    • Hombre85  

chtěl bych obnovit toto téma a zeptat se kde v Brně mi opraví stžený závit na vidlici pro uchycení brzdy. Nechci vyhazovat 700,– za sadu kvůli jednomu použití. díky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.