• pegas

Jak setrne zkratit vsechna lanka aby se nerostrepila?

0 0
    • enjoy  

ja ti to docela vymyslel:-).vzal jsem kombinacky a ty jeste chytil do sikovek.dobry ne?:-))

0 0
    • Splinter  

Jako zároveň?

0 0
    • Twister  

Se pochlubim s tim, jak je zkrácený navlíkat do bovdenů, aby se neroztřepily: namočim konce do roztavenýho vosku. :)

0 0
    • Lister  

tak dneska mi přišlo tohle:cyklopro­fi.cz/th_full­.php?image=276 cykloprofi.cz/ka­talog.php?page­Num_katalog=1&vyr=12­&kat=34 a musím říct, že jsem hodně mile překvapený, lanka to stříhá jak papír a vinutý bovden vystužený pletením teď rozstřihnu bez potíží jednou rukou :o) Pokud i dlouho vydrží tak to bude super.

0 0
      • MF  

Presne. Treba na to poriadne klieste. Uz par rokov pouzivam ParkTool a striha to dobre lanka aj bovdeny.

0 0
      • pegas  

neni nejaky levnejsi reseni?…ty kleste me napadly, ale rikam si abych to akorat to lanko nezplostil..

0 0
    • yetti  

Ja lanka striham kombinackama, nebo rezu flexou, stejne jako bowdeny.

0 0
    • vlk  

stříhám kombinačkama a pak za pomocí pájky konec pocínuji, aby se dále netřepila.

0 0
      • prodi  

S nerez lankem moc neuspěješ…

0 0
        • vlk  

s nerez lankem taky uspěješ, jen to chce na pájku nažhavit hodně kalafuny.

0 0
    • Loner  
      1. omotat 4 závity obyčejnou izooblepou nebo nějakou lepivou páskou.
      2. Cvaknout najedenkrát ostrými štípačkami.

3.Konec do pájecí kyseliny a zapájet – je to na furt, dokud se ti lankou neroztřepí při vjezdi do bowdenu.

0 0
      • Thapsus  

Před ustřižením navléknu na lanko hliníkový nýtek do nýtovacích kleští, lanko ucvaknu kombinačkama nebo štípačama a nýtek kleštěna zmáčknu. Drží super

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.