Ahoj, tak ze soutěže o můj nový rám mi nakonec SC vypadl a proto se obracím na zdejší odborníky, zda by byli taky hodní a poradili mi něco zajímavého:-) Takže co hledám… rámovej set: rám+tlumič+vidlice+hlavovka+sedlovka… Rám by měl být cca 20" velikost, zdvih zadní stavby 130mm(snese se i vyšší), předem vylučuji věci jako GT I-Drive apod:-), tlumič vzduchový nejlepé Fox RP3, nebo něco podobného(s možností zamknout), vidlice jednokorunková, ideálně pod 2kg, se zdvihem 130mm a lockem, opět je ideál Fox Talas RLC… ideální by bylo, aby ten rám byl na pomezí XC fulla a endura:-) jinými slovy výslednej bajk by měl být na zdvizích 130/130 s lockama, hmotností kolem ±13kg… s tím, že plánuju používat dva páry výpletů, jeden lehký chrtí a jeden bytelnější na enduro… zbytek komponentů půjde nejspíš z mýho RBíčka (Juicy7, RF výbava, apod)… Jenže drobnej problém bude asi finační strop:-( potřebuju se vejít do 50tisíc za ten rámovej set, ideálně kolem 40, ale radši si připlatím než pak litovat… Momentálně mám jeden tajný tip ( cube-bikes.de/test/test_stereo.jpg ) problém je malinko v tom, že „prej“ ještě není vyroben a budu na něj chvilku čekat… tak si říkám, že se zatím poohlédnu po konkurenci… Jinak SC sem se slzou oku zavrhnul z důvodů čekání na rám + čekání na díly při reklamaci a prasknutí atd… Víc hlav prej víc ví, tak mi hlavičky ukažte prosím, co víte:-)