• speedy gonzales

protoze nekriticky obdivuju odbornou zpusobilost a vysokou erudici uzivatelu BF, musim samozrejme konzultovat vyber noveho bika prave s touto elitni skupinou na slovo vzatych odborniku..

takze mam v hledacku IRON HORSE MK.III Comp www.ironhorsebikes.com/bikes/index.asp?… …bajk na all-mountain jak vysity, zdvihy 130/130, coz je presne to co hledam a potrebuju.

rad bych slysel vase nazory na technickou stranku veci, napriklad jak se vam libi barva apod. Pokud si na takto komplikovane otazky netroufate, klidne jen vyjadrete svuj nazor – koupit x nekoupit.

Anketa: koupit tuhle plecku?

ano
    11x
    100%
    ne
    0x
    0%
    0 0
    • boboman  

jedine co ti mozem fundovane zo skusenosti povedat je, ze tie plaste su super :))) takze ber to…

0 0
      • speedy gonzales  

ale no tak…kvuli plastum se kola prece nekupuji:-)))

0 0
        • boboman  

farba sa mi tiez paci :)) co este chces pocut? nikdy som ho nejazdil :) komponenty su v poho…

0 0
      • JJ  

Ve 2.1 DNA z nich teda nejak extra unesen nejsem

0 0
        • boboman  

preco? ja ich teda jazdim kratko, ale zatial som z nich nadseny, kedze zavodne ambicie nemam a ide mi len o to, aby ma podrzali ked treba :)

0 0
          • JJ  

Na predku absolutne nevedou, na snehu to bylo o hubu a ty sipovity boky, ti najednou lehce ustreli do strany, i kdyz se pak zase chyti. Na zadnim kole je to o dost lepsi, ale jezdil sem uz i lepsi gumu

0 0
            • Vilém  

Vlastnosti teto predni gumy jsi vystih presne,mam stejnou zkusenost:(

0 0
          • speedy gonzales  

ja ti taky musim zkalit radost..jestli do neho pujdu tak pujdou asi prvni dolu. ale na druhou stranu je to tim, ze mam uz svoje favority na ktery jsem zvykly

0 0
    • vili  

barva hnus, jinak to vyzera gut

0 0
    • mawerick  

No po technické stránce věci teda asi takhle:Ber to ale ta barva je otřesně hrozně strašná:) Ale je to jen můj skromný názor;)

0 0
      •  

Dobrej, kolik stojí a kde se dá sehnat? Ahoj.

0 0
    • Pá-dlista1  

Me se libi akorat to horni vahadlo. Ale v tvem pripade to stejne bude velky krok vpred ;)

0 0
    • filipes  

to byl muj nejvetsi favorit, ale samotny ram se mi nedarilo rozumne sehnat. Mozna komplet bike bude snazsi… nakonec jsem to vzdal a sel do Stumpjumpera 120

0 0
      • speedy gonzales  

sehnal si na nej nejake reference krome toho co je na mtbr?

0 0
        • filipes  

nee, ale je to vpodstate jenom upraveny hollowpoint, odzkouseny koncept, po tehle strance bych se toho nebal. Ale dostupnost v CZ potazmo v EU, to me dost odradilo.

0 0
          • speedy gonzales  

no ty drivejsi hollowpointy se lamaly…co delaji mk.III tak by to melo byt uz vpohode. jinak jedu do statu takze dostupnost neresim

0 0
    • lanko  

www.ellsworthbikes.com/…nt/index.cfm no když už tak co tohle?

0 0
    • hanz  

na dw linku jsem seděljenom na sunday…a na to že to má cca 200mm zdvihu to jede jako enduro a žere jako sjezdák…fakt parádní rychlé kolčo, jestli todle bude stejný tak to pojede jako silnička a žrát to bude odpovídajícně na ten zdvih…bejt tebou tak do toho jdu…a barva je parádní :-))

0 0
      • speedy gonzales  

..tvoje rady mam rad..vetsinou koresponduji s tim co chci slyset:-))

0 0
      • Pá-dlista1  

Co bys mu rekl na toho Cannona? ;)

0 0
        • hanz  

no canona jsem ani nekomentoval ale tink trošku koketoval s tím že ho od speediho koupí a bude na tom jezdit…no ten si vyslech samé krásné ody :-))

0 0
    • Elwing  

Barva je luxus, přesně stejnou mám přilbu a ironhorse se mi prostě celkově líbí, už jen kuli tomu brandu… moje další kolo se bude alespoň jmenovat ironhorse :) btw: budeš s tim frajer ;)

0 0
    • Manas  

Nad IH dlouho slintam, jak pevnaka na FR tak i jejich sjezdaka. Kazdopadne tohle by doplnilo portfolio a mohl bych slintat neustale – tzv. Pavlovuv reflex :-)

0 0
    • Medunka  

heh, hezky… az s tim dorazis, tak doufam, ze vytahnes me i meho cervenyho cukrouska do BH

0 0
    • JMT  

me se to nelibi :-) ale cabbage pukne zavisti, takze to kup :-)

0 0
    • speedy gonzales  

hmmm…tak sem ho objednal…ve skutecnosti vypada lip jak na obrazku. ted jeste jestli v terenu jezdi lip nez po parkovisti:-)

0 0
      • Manas  

Takze si zamlouvam testovaci jizdu :-)

0 0
        • speedy gonzales  

to bude drahee:-)))

0 0
          • Manas  

Pivko, dve? ;-) Plzne … ted se vali v lednicce :-)

0 0
          • goofy  

Jsou na to nejake poradniky? Bych si do te Prahy klidne dojel :-)

0 0
            • speedy gonzales  

do jake prahy??!!!! kde to je?

0 0
              • Manas  

To je tam kam pojedes az se budu chtit svezt :-) Jinak, kdeze to presne ses ? Ja se totiz mozna objevim ve Scottsdale, ale to je spis kokainovy sen …

0 0
                • speedy gonzales  

hehe…tak scottsdale vim jeste min nez tu prahu:-)) jinak sem v boulderu, colorado

no pridam jednu vtipnou historku: amstrong tu koupil barak, je to relativne male mesto tak se to rychle rozneslo. no a kamos si sel do mistniho bajkshopu koupit dusu, tak se prehrabuje v tom regalu (tady sou totiz samoobsluhy) no a ted zvedne hlavu co za sulka se mu sere do regalu pro dusu co si prave vyhledl a on to samotny lance…:-)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.