• Zdenarek

Vybiram silnicni vidlu. Hlavni pozadavek je pohodli a byl bych rad, kdybych se vesel s cenou do 3000 Kc. Zaujaly me karbonove vidlice od Pells – AERO, FR2 (obe Al krk) a FR3 (vlepovany karbonovy krk do Al mustku). Jake je chovani karbonove vidlice s Al krkem s ohledem na utlum vibraci? Vyplati se priplatit za celokarbonove provedeni? Nebo stejnou praci (ikdyz s vetsi vahou) odvede lepsi Cr-Mo vidlice (napr. z mat. Nivacrom)?

Dik za Vase rady.

0 0
    • yetti  

Karbonovy krk je na vidli dost poznat – vyplati se za nej priplatit. Nebo kup vidli IKE IRC03 coz je asi jedina vidle na trhu u ktere se vejdes do 3000 i s karbo­novym krkem.

0 0
    • tona  

měl bych kuotu kharmu i s karbonovým krkem nikdy nebyla v kole krk neřezaný.cena 2400, záruka dva roky.

0 0
    • Vrci  

vozil jsem na stejném kole se stejným výpletem a obutím celohliník, uhlí s alu sloupkem a celouhlí. Co se pohodlí týče není ovlivněno pouze materiálem. Nejnepohodlnější byla celkem očekávatelně celohliníková, i dkyž byla prohlá. Obě karbonové byly s rovnýma nohama a ta s hliníkovým krkem byla méně tuhá a i o něco lépe tlumila.

0 0
      • yetti  

Ja jsem vozil karbonovej Look s ocelovym sloupkem (zavit 1") a ted vozim celokarbon IKE a muzu rict, ze to tlumi vibrace mnohem lip.

0 0
        • Vrci  

a jakou máš tloušťku stěny krku – Mizuno 3,5 mm. Dlouho jsem vybíral naž jsem našel tuhle tuhost a váhu. K tomu woodman hlava – jsem spokojen.

0 0
          • yetti  

Tloustku steny jsem nemeril, ale urcite je to min nez 3mm

0 0
    • Siddha  

ja mam ze dva roky IKE (Meridu) s Al krkem a je to hroznej mekkys, byt je pohodlna. jako neco za neco. Kamosova Scott CR1 je mnohem mnohem tvrdsi. no a rika se ze Al krky jsou trvanlivejsi a vozi to i profici (kvuli tuhosti taky)…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.