„Jízda na asfaltu umí nabídnout lehkost, velký akční rádius (za stejnou dobu a při stejném úsilí ujedete na silničním kole mnohem více kilometrů než na horském), svižnost a rychlost.“
…to stačí jezdit na spinneru, aspoň se nemusej dejchat výfuky ;-)
„Jízda na asfaltu umí nabídnout lehkost, velký akční rádius (za stejnou dobu a při stejném úsilí ujedete na silničním kole mnohem více kilometrů než na horském), svižnost a rychlost.“
…to stačí jezdit na spinneru, aspoň se nemusej dejchat výfuky ;-)
Jestli ses nekdy na spinneru dostala dal, nez z obyvaku do kuchyne, tak gratuluju :)
Jestli se dostal kamkoliv na spinneru tak je to hodne obdivu. Nepocita se cesta – telocvicna → sanitka → nemocnice
Nova olympijska disciplina? „Na spineru kdo dal a vys“ ??? :-D
O čem to?
Doporucuji vyzkouset 5h trenink na spinneru. Mozna zmenis nazor :)
Dávám 2 hodiny a je toho více než dost…
To sem dal taky, na 5× , za deset let. 4 hodinové jízdy letos v zimě při –5 až –10 st., místy na ledě byly proti tomu pohodové ježdění.
Sice 5 jsem ještě nejela, jenom 3,5, ale můžu to vyzkoušet.
Jednou jsem slapal 2 hodiny, porad stejne. Uz nikdy vice. Krom toho, kolem mne chodili a divne se koukali. Kdybych takhle tocil 5hodin, asi by mne tam uz nikdy nevpustili :P
Počkej … neříkej, žes to dal … To bych asi už byl zralý na Dr. Choholouška :o))))
Dal jsem nejvic 4h a myslel jsem ze se z toho zblaznim :) Na kole to pritom neni problem.
Jsi vážně šikovná a inteligentní, blahopřeju…
ty blaaaho?! Vzdyt ty vypadas skoro jak Tinker Juarez?! To cumim! 8-O
Protože je to lepší než MTB :-)
Pálit na hranici dokuď neodvolá!!;-)
Já bych na yasmine nebyl tak přísnej. Až dospěje, pochopí.
to bylo na yettiho. já řadit umim…
To já vim, že na yettiho, ale myslel jsem že mu našeptáváš, co s naznalou yasmine udělat :-)
ne, to byla reakce na // Protože je to lepší než MTB // :)
Ale vždyť to je pravda stejně jako, že silničáři mají lepší výkonost než jezdci XC :-)
Proc by meli mit?
Alespoň v českých podmínkách to tak vypadá, kdo se už nechytá na silnici, září v XC, na výhru v českým poháru si stači odskočit z tréning pro druhou divizi silnice. M. Martinez (nebo jak se to píše) to na silnici taky zkoušel, výsledky nic moc, tak se vrátil dělat hvězdu na horská kola. Kdo na horských kolech k něčemu je, tak jde na silnici (Rassmusen). Kdo na silnici nesežene práci, pro toho se v XC najde (Svorada, Zerzaň).
A Armstrong je pak vyjimka co potvrzuje pravidlo? :)
Ten jezdil nebo jezdí XC, vím o triatlonu a spoustě řečí o dráze (hodinovce) a maratonu.
Ja ho nejak zvlast nesleduju jen se mi donesl jeho pokus v XC… tri pady a odstoupeni ;)
Tomu už nejde o práci a závodění, ale o vlastní publicitu a PR.
Tohle bylo v dobe nejvetsi slavy ;) Ale i kdyby, tak by to asi nebyla nejlepsi reklama :)
co já vim, tak si dal jen tak z plnýho treninku xc mistrovství USA (v rámci reklamy pro TREK) a dojel 4. Takže bych to neviděl tak zle :)
:-D
Vtip roku:o)))
protože BUŘT :-)
to už o tobě vim:-P
A proc to nenechat na kazdem soudruhovi, at si vybere sam?
Protože ne každej soudruch myslí politicky…Halík!!!
Treba proto ze v lese jsou porad tuny bahna a na kopcich snehu
… a princezny by se mohly umazat ;)
ja jsem schopen se umazat i kdyz vyjedu v dobe nejvetsiho sucha a potkam jedinou kaluz
ale zas takova princezna ne. To jsem jen linej porad cistit kolo.Jinak proti bahnu nic nemam a parkrat do roka me to i bavi- sle to cisteni je hruuuza
proboha…
ten uz tady nepomuze:-)
Ta tvoja otazka by sa dala lahko prelozit takto. Naco chodit do bordelu, ked si to mozem spravit aj rukou.
Třeba proto, že ušetříš? :-)
No nazdar, to je teda přirovnání :-O
No nie je najlepsie, ale ja som s tym nezacal. :-) Ale tuto Komi to tiez pekne vystihol. :-)