• Ja uz fakt nevim

Čau chtěl bych se zeptat na váš názor na vidlici Manitou Black......buďto tuhle TPC koloshop.cz/in­dex.php?vyrobek=2470&sou­castka=13&vyrob­ce=63 ......pry je to oem verze, model 06 anebo tuhle eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=3797&k­at=344&trideni=CE­NA&pocet=10 .....Kterou byste si vybrali popřípadě další návrhy na vidlici cennově nastejno…Díky (75kg, ježdění po lese, zdvih 80–120)

0 0
    • kycis  

Na ty RTWD by mi vadila nemoznost nestaveni tvrdosti. (Teda jen vymenou pruziny.)

0 0
    • kafac  

Navic ta RTWD ma tlumeni FFD-R, coz neni to pravy

0 0
      • Lister  

pokud netrvá na zamykání tak v tom nevidím problém, jediný použitelný nastavení u TPC je totiž úplně otevřeno/zavřeno, vše mezi tím jen snižuje citlivost a nijak moc tu vildici nekrotí :o)

0 0
        • dieegoo  

zas to nedramatizuj :) je fakt, že to nastavení nejde moc postupně, ale rozdíl tam určitě poznat je a podle mě to při šlapání ze sedla tu vydlici docela přibrzdí v noření se.

0 0
          • Lister  

já nedramatizuju, jen mi přijde že ten údajný zklidnující účinek je vykoupen až přílišným snížením citlivosti :o) Jinak já pokud si teda stoupnu tak automatický zapínám na svém Blacku ETU – mojí vahou klesne na 3–5cm zdvihu a to se to stoupá :o))))

0 0
            • dieegoo  

Až tak? Mě čím dál častěj příjde, že tam musím mít nějakou tvrdou pružinu, protože tak moc do zvihu mi nejde a ani při postavení se nad vidli takhle hodně neklesne :/

0 0
            • kycis  

Black a ETA? Ja myslel ze to ma Marzocchi?

0 0
              • JSt  

:D nadsazka…

0 0
              • dieegoo  

„Etu“ mela i moje bejvala MOZO… ale tam to fungovalo permanentně, ne jen při šlapání ze sedla

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.