nějak mi hrabe, chytla mě právě rozjímavá...

4 nepřečtené
  • dancing dog

    tak nějak mě právě napadlo, že až konečně dostaví všechny ty dálnice a obchvaty, tak už na nich nebude nikdo moc jezdit, protože bude litr benzínu třeba za 150kc nebp 4 eu. Zase to budou dobrý stezky na silničku :) mám tušení, že opravdový věk cyklistiky nás eště teprve čeká.Chce to včas se odstěhovat někam do přírody a najít si práci na místě, bez nutnosti dojíždění..- Vůbec by mě zajímalo, jak to tu bude za takovejch 20let vypadat, zkusim vydržet, bych se toho dožil…zdravím všechny z roboty a koukám smutně z okna na celkem slušný počasí ke kolování : ( víkend v pohodě všem!

    0 0
    • kovar  

      no myslím, že do té docela brzké doby se už ani nestihnou dostavit všechny ty obchvaty a dálnice

      0 0
      • dancing dog  

        No to máš možná pravdu :) bude to možná dřív než čekáme. nějak to dopadne, je třeba trénovat, ať to pak všechno na kole stihnem objet…

        0 0
    • pelt  

      Asi ne az tak neobvykla uvaha… ostatne dalnice jsou jen spicka ledovce, v posledni dobe vznika spousta struktur, ktere jsou zcela zavisle na enormni mire dopravy – jak osobni, tak i nakladni – a zaroven dochazi k likvidaci struktur na doprave mene zavislych.

      Je, bohuzel, velmi neprijemne, ze nektere z tech veci jsou velmi dlouhodobeho razu, zejmena pak zmeny v sidelni strukture a charakteru zastavby. Podobne supermarketizace, ktera v dusledku likviduje male, na dopravu mene narocne mistni producenty, kteri nemaji sanci souperit s temi globalnimi (minimalne pozadovanymi objemy dodavek).

      Za deset let taky muzeme zjistit, ze ti drobni „neefektivni“ vyrobci nam zoufale chybi a ze dnesni „milionarske“ predmestske enklavy domecku se zmenily v opustene slumy…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.