• Kubiczech

Dobry den, prosim o radu ohledne noveho kola. Hledam kolo na vyjizdky, ale i iobcasny sjezd, skoky. Nejsem si moc jisty, jaka kola s k tomuto ucelu hodi. Samozrejme, je jich pomerne dost, ale s cenou pod 24 tis. se v nich moc nevyznam. Premyslel jsem o Spec. Hardrock pro Disc, pred casem i GF Mullet, ale nejsem si jisty, jestli cena odpovida. Premyslel jsem take o Kone Hoss. Mate i jinou alternativu? Dekuju za odpoved, hezky den vsem.

P.S.: Co si myslite o tomhle www.katmar.cz/…/extreme.htm, (myslim Extreme X6)

0 0
    • Tomcat_1  

Myslim si o tom to, ze pokud Te s takovym kolem potkam na vyjizdce, tak Ti s chuti zatleskam. Na vyjizdky moc nebude… Nastavil sis dost rozporuplny pozadavky, nez vyhodis prachy, popremyslej na co to kolo chces pouzivat.

0 0
      • Karlos009  

Já bych to neviděl tak tragicky, mám typově podobné kolo – RB Bandit FR s RS PIKE, full se zdvihy –13cm vpředu a 15cm vzadu. Objel jsem na něm Sudety, Drásla, Železný hory, Krále a další, všechno dlouhý trasy. Teda nevyhrál jsem, ale užil jsem si to. :-) To haro X6 na vyblbnutí nevypadá špatně, otázka je, co vydrží, ale zase za ty prachy.

0 0
    • Yann  

Kdyz uz jses u Haro, tak by ti mozna stacil Shift. www.katmar.cz/…06/shift.htm

0 0
    • Kubiczech  

Diky vsem za odpovedi. Ale zatim ste mi moc nepomohli. To Haro me celkem zajima jako prave to kolo na vyblbnuti, ale o ty znacce nevim moc nic. Vi nekdo vic nebo ma zkusenosti? Otazka jaka je to kvalita za 24klacku… I kdyz puvodni cenu pisou vyssi. Nevim nevim. Existuje ale taky opravdu nejaky universal na ten ucel, co sem psal puvodne? Obcas popojet se taky musi. Dik

0 0
      • jakub  

www.bajkshop.com/

v bazaci ma Tink naprosto super ram AC myslim ze na toto je naprosto idealni, zkus se s nim nejak dohodnout.. třeba ti postaví na tomto rámu bajka…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.