• mara53

zdarec kolegové, odcházejí mi destičky, rád bych měnil za pořádnou kvalitu – originály od Shimana nic nevydrží a prý taky nejsou z těch nejbrutálějších – co vozíte? Kool-stop, Jagwire nebo …? Zkuste mi poradit,styl jízdy – drsnější XC – kamenné sjezdy ala Sudety apod. Díky Mára

0 0
    • Luka  

muz ted koupil bbb… a jeste je nezajel a uz tvrdi jak jsou vostry a jak kratky krok najednou maj jeho 525ky…

ja jezdim original avidy. jsou drahy, ale zase me to vydrzi docela dlouho…

0 0
    • Meesha  

ja mel BBB, Fastop a ted mam Jagwiry. Nejhorsi byly BBB, ikdyz mi je vsude doporucovali a vychvalovali (taky nikde nic jinyho nemeli). Nejlepsi naopak ty Fastopy. Jagwiry mam kratce, zatim nic moc, ale je to taky tim, ze ta brzda sama o sobe ted nejak moc nebrzdi…

0 0
    • grafik  

bbb /vzadu/ – jezdim klasicke xc a uplne vyhovuji …

0 0
    • JMT  

bbb levny a v poho

0 0
    • enjoy  

chtel jsem vzdycky kool-stopy..,ale pak jsem si rekl clovece kde zijes?a tak jsem vzal co bylo.cili BBB a docela dobry,na hopech.asi by to mohlo byt lepsi,ale brzdi to.

0 0
      • rasto  

vozim fastopy z www.cykloshop.cz (magura clara). nevim, zda delaj i pro shimano. kazdopadne spokojenost, levnejsi a odolnejsi nez magura. co se tyce moznosti vyberu, o tom mi vypravej… udelal jsem si seznam asi 12 prileb, 8 z nich jsem vyradil, protoze nejsou na CZ trhu :-/

0 0
    • kovar  

na 525 : ze čtyř značek, co jsem vyzkoušel, se mi osvědčily BBB a KoolStop – to samé, jen jedny jsou o stovku dražší

0 0
    • mara53  

díkas, obednal jsem BBBéčka, uvidime,uvidi­me,uvidime … už aby přišly … hned je pojedu otestovat-zajet!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.