• Lubin

Ahoj, mám velkou prosbu. Ztratil jsem tu kovovou vložku do boty, do které se šroubuje kufr. Nezůstal někomu tenhle kousek třeba z vyřazených bot? Netuším, jestli to vypadá ve všech typech bot stejně, mám „trekové“ boty Adidas se zapuštěným kufrem. Díky předem za ochotu.

0 0
    • hanz  

ta kovová vloška se prodává aj ke každým spd pedálům…takže když dojdeš někam do servisu tak tam možná budou mít nějakou volnou a rádi ti je prodaj za nekřestanské peníze

0 0
    • Jogador  

To se prodává ke všem kufrům a ke všem SPD,ne? Zeptej se v obchodech,jestli nezbylo, mě ne.

0 0
      • hanz  

safra ..chyběli ti jen 4 vteřiny

0 0
        • Jogador  

Ale informačně hodnotný to mám stejně, a mám tam míň omáčky:)

0 0
          • cabbage  

v tom pripade si mel byjt prvni(kdyz si toho min napsal), holt pomalu pises:)

0 0
            • Jogador  

Vážim slov… To dlouho trvá.

0 0
              • McBlacky  

jak komu, hele neměl by ses učit na biking čas nemáš, že prej samý skripta a jak kouknu na B-F koho tam, nevidím…

to LUBIN: a nešlo by to vyrobit? já etda nevím jak to vypadá, protože kufry šroubuju do plechu který je součástí tretry, ale jestli jeto jen plech se závitem…

0 0
                • Jogador  

Sem se učil přes den, ted už mě to neba:( Ale díky za popichnutí, už zase letim:)

0 0
              • cabbage  

tobe:)

0 0
    • Lubin  

Díky, bohužel jsem se už ptal, nic. Budu zkoušet štěstí dál.

0 0
      • hanz  

tak hod všude na net inzerát že to za stovku koupíš a on se nějakej mladej kluk najde co mu ta stovka bude stát za to aby s tím šel na poštu a tak.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.