dobrý ráfek nebo zapletená kola

9 nepřečtených
  • A-n-i-m-a-l1

Zdravím mám jen malinkatej dotaz. Chtěl bych se zeptat co by jste doporučili za ráfek s dobrou tuhostí, mám skoro 100 kg, a už mě nabaví po každé vyjížďce centrovat jako k…t. Popřípadě zda raději jít do zapletených kol a pokud ano do jakých. Díky za případné rady.

0 0
    • TheIF  

MAVIC Deemax Popis:Speciální sjezdová kola. Mají přijatelnou hmotnost a tak se dají použít i pro crosscountry či Freeride u jezdců, kteří váží hodně přes 100 kg...... www.kastar.cz/index.php?…

levnější Mavic Deetraks www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0
      • Abbe  

wow, takhle neco pro silničku v podobném ražení by nebylo?

0 0
    • Pebe  

mám něco málo nad 90kg a ráfky Mavic XM321 jsem jestě necentroval ani jednou

0 0
      • A-n-i-m-a-l1  

díky za radu, spíše jsem přemýšlel nad Alexrims TD 17, nebo zapletené kola od shimana něco tak do 5000 Kč.

0 0
        • dzabo  

byt tebou radsej popremyslam nad tou 321(321–570g, alex 17–490g), unas ju vozia aj chlapci co jazdia freeride a nikto sa nestazoval, ale hlavne si sprav kvalitny vyplet ja mam s vybavou okolo 90kg a rafky 317–395g ale poriadne dt2.0 spice

0 0
          • Darkson  

ten XM321D je fakt držák. k tomu 2,0 DT dráty a už půl roku jsem necentroval ani neměnil drát. a myslim, že je zrovna nešetřim:-)

0 0
            • Pebe  

nápodobně, stejnej ráfek i dráty a už ROK je mám jako nový :-))

0 0
        • McBlacky  

td 17 není zrovna ráfek na takovou váhu já bych šel do 321, kdo je vozí ten je chválí :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.