Pomoc s výběrem MTB okolo 15000,-

22 nepřečtených
  • Ow3n

Ahoj. Poslední dobou(rok a půl) mě začalo bavit horské kolo. Mám doma tvrdou,starou­,rozvrzanou šunku a tak se poohlížím po novém horském kole.Chtěl bych ho používat na závody typu Král Šumavy a pod. tak aby vydrželo alespoň závody toho typu. Mělo by se pohybovat někde kolem 15000,– ( + 2000,– max.)V této cenové relaci o mech.kotoučích asi přemejšlet nemá smysl takže něco bez. Mám zatim několik favoritů a)„Kelly´s Mag­nus“ b)Giant IGUANA 2005c)Merida Matts Sport 500d)Merida Matts Maiami Pomohli by jste mi s výběrem? Předem Díky

0 0
    • Lister  

z těhdle bych asi šáhl po Giantovi, ale ani ten není můj favorit v téhle cenové hladině.

Osobně bych vybíral Superior vs Pells – oboje s tím, že po sezoně vyměním vidlici nebo kdybych na tom kole nechtěl nic měnit tak bych koupil tohle : katalog.cykl.cz/?ac­tion=katalog&typ=1&zn­acka=Speciali­zed&offset=240&id=­72082

0 0
    • Ow3n  

a)>> Kellys Magnus www.kellys-bicycles.com/index.php?…

c)Merida Matts Sport 500 www.cykloexpert.cz/…ts-sport-500?…

1. c)Merida Matts Maiami

www.cykloexpert.cz/…-matts-miami

1. b)Giant Iguana(krom ktoučů tožný s tím v odkazu)

www.cykloexpert.cz/…giant-iguana?…

0 0
    • Heron  

Toho GIANTA mám (2004)a jsem vcelku spokojenej, ale ta vidla je i na mejch 95 kilo tvrdá.

0 0
    • Lišák  

Co tohle?

www.x-bikes.cz/?…

Pokud ho ještě mají. Tento šop tady nemá moc dobrý renomé, ale kamoš tam bral nějaký věci a byl spokojen. Bral to ale osobně, v Brně.

0 0
      • Lister  

jo tohle vypadá, dobře, tohle bych určitě prubnul, kdybych chtěl kolo v téhle cenové relaci.

0 0
        • hannawald  

taky se pripojuju, ma to prakticky stejny ram jako modely Schwinnu postavene o nekolik pater vyse, v testech Vela dopada Schwinn velmi dobre. SRAM X7 v poho, brzdy taky, ve vidlich se moc nevyznam, ale asi za tu cenu je to podobny, co nabizi ostatni. Celkove povedeny ram, v dane cene dobre komponentove osazeni a vynikajici pomer cena/vykon, vhodne pro pozdejsi upgrade. Ups, to jsem se rozepsal:o)

0 0
          • Lister  

s tou vidlou je to právě tak, že jo to mnohem lepší než co za tu cenu nabízí ostatní. Já když hodnotím seriový kolo, tak kouknu na rám, pak na vidlici a zbytek už jen proletím – to už je podružné – pokud teda na kole za 20 není altus :o)

0 0
    • Solis1  

A co tohle..? www.x-bikes.cz/?…

Vypada taky celkem v pohodě za ty peníze.

0 0
      • hannawald  

to je taky super kolo, ale nevim, jestli ho jeste budou mit, ten schwinn jsem videl jeste i jinde (musel bych zagooglovat).

0 0
      • Komi  

Když jsem měl v plánu kupovat kolo za 15, tak tohle byl celkem jasnej favorit, jen se mi zdá že jsem ho někde viděl opravdu za těch 15, ale možná to byl model z jinýho roku

0 0
    • Ow3n  

Kluci díky za Vaše reakce!Ale problém je v tom, že ta kola co mi tu doporučujete seženu nejspíše jen přes e-shop. S obchodováním po netu problém nemám, ale u kola bych to asi potřeboval zkounout, respektive posadit se na něj a vyzkoušet projet. Nebo myslíte, že jej mám prostě objednat ? Má výška (173cm a už asi neporostu :) = 18" rámu?)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.